2.5

Red Notice

I en värld av internationell brottslighet försöker en Interpol-agent jaga och fånga världens mest eftersökta konsttjuv.

Originaltitel Red Notice
Regissör Rawson Marshall Thurber
Manus Rawson Marshall Thurber
Genre Komedi, Action, Kriminalare, 2020-talet
Skådespelare Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, Ritu Arya, Chris Diamantopoulos, Ivan Mbakop, Vincenzo Amato, Rafael Petardi, Seth Michaels, Daniel Bernhardt

Olof_Gronlund
2025-01-03
Inte helt 100 på denna, ganska omaka skådespelare, men har för mig att humorn mellan Johnson och Reynolds var rätt bra, eller så var det bara Reynolds. Orkar inte se om den för att ge någon närmre bedömning.
AsianDawn
2022-10-11
Ibland blir det lite väl korkat, men rätt underhållande ändå.
Miamia
2022-10-08
Svag trea. Smäckfull med klyschor men det är förstås högst medvetet. En okej matinérulle.
Nathalena
2022-07-25
Johnson och Gadet var hemskt pinsamma och jobbiga i den här filmen, tack vare Reynolds blev den åtminstone rolig att kolla på.
Gordyal
2022-06-12
Riktigt kul en stund, men blir sedan bara tjatig och enerverande. (6-/15)
ekman
2022-04-08
Slutet räddar eländet. Orkar man se halvkass actionkomedi ända till sista minuten så är den ändå helt ok, men egentligen tveksamt om det är värt mödan.
Robkiller
2022-03-26
Helt värdelös humor, men var väl i alla fall lite underhållande.
DiMMUBoRGiR
2022-03-24
Det är endast tack vare Ryan Reynolds det här är värt att se, men... trixen börjar snart att bli gamla och hoppas verkligen att det här inte får en uppföljare.
Christofer
2022-02-22
2021-11-24: 100% tonårsmatiné vilket jag inte hade väntat mig. Rejält ostig och kass på nästan alla sätt, men nånstans var det liiite underhållande också mitt i allt trams. 2-
Murvel48
2022-02-12
Med tiden jobbade sig filmen upp till en svag trea - trots en irriterande Ryan Reynolds.