Red Lights

En psykolog och hennes assistents studier av det paranormala leder till att de börjar undersöka ett världsberömt medium.

Originaltitel Red Lights
Regissör Rodrigo Cortés
Manus Rodrigo Cortés
Genre Drama, Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Robert De Niro, Cillian Murphy, Elizabeth Olsen, Sigourney Weaver, Joely Richardson, Toby Jones, Craig Roberts, Jan Cornet, Karen David, Burn Gorman, Jeany Spark

dudson
2021-02-19
Vilket lågvatten märke till film. Att dessa stora namn kunde sälja sig så billigt är fan skrämmande. Länge sedan man blivit serverad en sån usel story o med en kass budget.
Andreas_
2020-08-02
ja detta var riktigt dåligt, Regissören som har mest gjort skräp tidigare fortsätter även här fast med tre stora namn i Hollywood, Robert De Niro, Cillian Murphy, Elizabeth Olsen och Sigourney Weaver som alla ser trötta och oengagerade ut och är antagligen bara med för en lätt lönecheck, för om dom inte spelar över så ser dom helt enkelt ointresserade ut och sen vet jag inte ens om dom haft ett manus att följa, utan det ser mer ut som att dom agerar på helt egna bevåg och hittar på helt egna saker att säga och göra framför kameran, Regissören verkar ha noll kontroll...och jag hade verkligen väntat mig mer av dessa tre stora namn, sen även scener som är helt meninglösa och det går inte ens att förstå varför dom ens är med i filmen och till vilken nytta eller anledning...nej detta kan vara något av det sämsta som kom ut under andra decenniet av 2000 talet, tråkigt, ointressant och ospännande hela filmen igenom och jag önskar så att jag kunde få tillbaka mina två timmar av mitt liv här...betyget blir en mycket svag 1:a och jag rekommenderar endast detta skräp till film om man har svårt att sova, för som sömnpiller så är den ganska effektiv faktiskt.
Hanness
2017-11-26
Spännande och bra film.
2017-08-01
Denna var ju bra.
KyLLo
2017-01-21
Bra skådisar i en säregen film som jag tycker påminner om Now You See Me i berättarstilen. Mycket mystik och mer mysstämning i den här, men den är samtidigt överarbetad. Trea.
Portugallien
2017-01-21
Merwinna
2016-11-12
Spännande, intressant och underhållande film med en twist på slutet som var helt omöjlig att gissa! Tyvärr fanns det även en lång, obehaglig våldsscen, av någon obegriplig anledning, för den behövdes inte på något sätt för handlingen.
AdamB-film
2016-10-20
Börjar bra, men sen är det tunt så det förslår, och varken Murphy eller DeNiro levererar på rätt nivå.
Murvel48
2016-10-13
Irriterande dåligt gjord och klyschig smörja.
Krusty
2016-10-01