Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Real Steel


I en nära framtid är robot-boxning en populär sport. En före detta boxare, och numera misslyckad promotor, tror sig ha hittat en mästare i en övergiven robot och börjar ta sig uppåt i boxningsvärlden. Samtidigt upptäcker han att han har en 11-årig son som vill lära känna sin far.


Originaltitel Real Steel
Regissör Shawn Levy
Manus John Gatins
Genre Drama, Action, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Hugh Jackman, Dakota Goyo, Evangeline Lilly, Anthony Mackie, Kevin Durand, Hope Davis, James Rebhorn, Karl Yune, Olga Fonda, John Gatins
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2596
Filmnummer 84978

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2019-06-23
Klyschorna står bokstavligen som spön i backen. Så klart är allt tjatigt och väldigt förutsägbart. Men underhållningsvärdet är okej, och fajterna väldigt snygga. Ungen var dessutom överraskande oenerverande. Nästan en trea. (6+/15)
AjaxSwan
2016-04-25
Clichéfylld blandning av Rocky och Over the Top, men småtrevlig och underhållande. 3:a(6/10)
Dicken96
2015-10-06
Smått mysig film som jag tycker var underhållande ändå!
TheHorrorfan
2015-07-30
Förvånansvärt bra för att handla om robotar. Det var till och med lite spännande. Stark 3a.
Krille80
2015-01-12
När jag först hörde talas om denna film så kändes upplägget med boxande robatar tveksamt. När jag sedan lärde att mig att denna filmen lutande åt familjefilmshållet blev jag ännu mer tveksam. Positivt är att skådespelarna Hugh Jackman och Evangeline Lilly är bra tillsammans med unge skådisen Dakota Goyo. Positivt är också att filmen är påkostad och i sina bästa stunder charmig och underhållande. Negativt är som sagt att det är för mycket familjefilm över det hela. 3+
krank-mma
2014-07-02
Ser en del gnäll om filmen. Vad förväntade man sig? Att kritisera en genrefilm för att den uppfyller genren väldigt bra känns ganska knäppt. Klagar folk på att det är för mycket romantik och komedi i romantiska komedier också? Det här är en fräsig modernisering av Rocky i princip, med en känslomässig kärna i Jackmans oansvarige pappa och hans utveckling till att bli en bättre pappa och en människa. precis som i andra sportfilmer är sporten såklart en metafor, i det här fallet både för fadern och sonens relation men också för en "david och goliat"-underdog-berättelse. Allt det här har vi såklart sett förr, men det gör det väl inte per automatik dåligt? Detta är ett mästerverk i sin genre. Gillar man inte genren kanske man ska se film i en annan genre, får då är ju betyget inte ett betyg på filmen utan just på genren.
zallaxx
2014-07-02
Helt klart värd att se om du vill se coola robotar som slåss.
silvertrain
2014-06-30
En bra film. Gillar relationen mellan far och son i denna film också. Även spännande. Stark trea
dafreakish
2014-06-06
Superpuckat, superamerikanskt och superfånigt med en adrenalin-/testosteronnivå långt över normala värden, vilket också räddade filmen från total soppatorsk. Tyckte verkligen någon, på riktigt, att en Rocky-film med robotar var en bra idé? Tydligen.
Bloodcolored
2014-05-18
För det första så har jag redan sett Rocky. Den är betydligt bättre. För det andra förstår jag inte varför man måste göra filmen två timmar lång när man fattat exakt hur allt kommer utspelas efter en kvart. Kanske finns det barn som tycker det ser häftigt ut.
Visa äldre kommentarer »