Ready or Not
En nygift kvinna tvingas ta del i sin nya, excentriska familjs dödliga form av kurragömma.

Originaltitel | Ready or Not |
Regissör | Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett |
Manus | Guy Busick, Ryan Murphy (II) |
Genre | Komedi, Thriller, Skräck, Mysterium, 2010-tal |
Skådespelare | Samara Weaving, Adam Brody, Mark O'Brien, Henry Czerny, Andie MacDowell, Nicky Guadagni, Melanie Scrofano, Kristian Bruun, Elyse Levesque, John Ralston, Daniela Barbosa, Hanneke Talbot, Celine Tsai, Andrew Anthony, Liam MacDonald, Ethan Tavares |
Weaving gjorde en bra skådisinsats men i stort var det mest fånigt och lite småtråkigt. Det blir med viss tvekan godkänt men inte mer. Typ 1,5 i betyg.
Underhållande! Och jag är kräsen.
Shit va läbbig och nervpirrig filmen var! Puhh! Ganska spännande och sjukt!
asså den var väl bra... eller?
nae skoja ba, den var helt okej. kunde ha varit bättre men äääälsskar samara weaving med hela mitt hjärta, så hon rädda det
Fantastiskt lekfull film som inte tar sig självt på särskilt stor allvar där man får Bruce Campbell-vibbar (från Evil Dead-serien) av Samara Weaving i huvudrollen. Gillade ursprungligen slutet men frågan är om inte ... ett alternativt slut hade varit bättre. Ska inte avslöja för mycket. Oväntat oförutsägbar och originell för genren. Stundtal väldigt rolig, dock sällan särskilt läskig.
Kul skräckkomedi, inget speciellt men helt klart sevärd för stunden.
Brutal film med en glimt av charm.
Jag tyckte om den!
Spännande!
Gillar verkligen hur filmen utvecklas och hur humorn aldrig får överhanden men finns där hela tiden. Bitvis genuint spännande, och Samara Weaving är lysande. De lyckas även skickligt undvika de värsta klyschorna, trots att de följer ett givet och bekant mönster. Snudd på en fyra. (9+/15)
Bra och rolig skräckis!
Gedigen skräckkomedi!