Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Raskenstam


Gustav Raskenstam ser inte ut som en bedragare. Bakom den charmfulla fasaden finns både en skrupelfri förförare och en livsnjutare, en man som vet att behaga kvinnor samtidigt som han utan att tveka utnyttjar dem. Och många kvinnor låter sig förledas, även om de anar hans egentliga motiv.


Originaltitel Raskenstam
Alternativ titel Casanova of Sweden
Regissör Gunnar Hellström
Manus Gunnar Hellström, Birgitta Stenberg
Genre Komedi, 80-tal
Skådespelare Gunnar Hellström, Agnetha Fältskog, Harriet Andersson, Lena Nyman, Inga Gill, Thomas Hellberg, Yvonne Lombard, Lis Nilheim, Birgitta Andersson, Carl-Gustaf Lindstedt, Susanne Schelin, Meg Westergren, Ingvar Kjellson, Halvar Björk, Kim Anderzon, Hans Strååt, Göthe Grefbo, Gunvor Pontén, Börje Mellvig, Nils Eklund, Gösta Prüzelius
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 363
Filmnummer 3795

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Albion
2023-04-08
Omtitt efter en förskräckligt massa år. Till att börja med så är rollistan riktigt imponerande. Filmen är ganska underhållande även om den trampar vatten under långa stunder. Kul med en framträdande roll för Agneta Fältskog. Betyget blir en svag 3;a, 3-
Rai
2023-03-10
Lite smårolig men inte mer än det...
KyLLo
2019-03-31
I all hast glömde jag nämna att filmen är väldigt blek. Lena Nymans inhopp piggar väl upp en aning, men generellt är det ganska ensidigt och småfånigt, lite tantsåpavarning.
KyLLo
2019-03-31
Gunnar Hellström passar utmärkt som kvinnoförförare, precis som i Zorn. Fördelen med att vara regissör, manusförfattare och huvudrollsinnehavare samtidigt är att han kan skriva in hångel med exempelvis Agnetha Fältskog. Sedan har han en historia för resten av livet.
Berniey
2013-01-16
Härligt och Gunnar Hellström är utmärkt!
sirkurt
2011-06-04
Helt okej med många bra skådespelare.
Razzel
2009-12-19
Klart underskattad
Swissprincess
2008-06-09
Tycker den är bra och Agnetha Fältskog är också bra, även om hon är bättre som sångerska!!
Jonnalill
2007-09-23
Gunnar Hellström kan verkligen spela sliskigt kvinnogalen! Filmen har ett ljuvt skimmer omkring sig samtidigt som den egentligen berättar en tragisk historia. Väldigt rolig!
jovan
2007-09-08
gud så bra!!! var finns inte den på dvd?
Visa äldre kommentarer »