Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Rapid Exchange


Efter ett antal småstöter får tjuven Kyle Ketchum ett farligt men intressant förslag - att stjäla 600 miljoner dollar från en statligt ägd 747. Kort sagt, den mest högtflygande stöt i hela hans liv.


Originaltitel Rapid Exchange
Alternativ titel Boeing 747
Regissör Tripp Reed
Manus Tripp Reed, Sam Wells
Genre Äventyr, Action, 2000-tal
Skådespelare Lance Henriksen, Lorenzo Lamas, Aviva Gale, Gastón Pauls, Matt O'Toole, Benjamin Burdick, Wayne Pére
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 24
Filmnummer 13738

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2015-02-26
Den här var ju ärligt talat inte speciellt bra, men vad att förvänta sig när Lorenzo Lamas ska basa över en heist i ett flygplan. Den tuffar på och de 90 minuterna är ändå uthärdliga, mycket tack vare Lance Henriksen och filmhistorians sämsta lösskägg.

2009-09-09
Perfekt film för den som vill se nåt lättsmält. Lorenzo Lamas är smått rolig i sin roll som en charmig och slug tjuv, Lance dyker och bistår med lite stabilitet. Den underhåller, jag hade dock förväntat mig mer screen-time med Henriksen.
chris_lambert_
2008-09-12
underhållande för stunden trots patetisk story och pinsamme Lorenzo Lamas i huvudrollen.
Mr-Bond
2006-05-24
Bleknar likt en gammal egyptiskt papyrusrulle, i jämförelse med liknande filmer. Tex Air Force One och Beslut utan återvändo är ju betydligt bättre. Och så Lorenzo Lamas, vad säger man... kalkon!
jonbo
2005-08-13
Överraskande bra. En trea jämfört med mycket annat i genren.
XenoMorph
2005-05-07
Riktigt usel film med sån där jobbig glad jazzrock som måste finnas med i alla stötfilmer. Effekterna, manuset och castingen borde ha jobbats mer på. Och slutet... Höll på att riva ögonen ur mig.
Bomkia
2004-06-26
Vem in i HELVETE har skrivit synopsin till den här filmen? Den är ju totalt felaktig - allt handlar om ett flygplansrån! Iallafall, jag måste erkänna att jag faktiskt blev underhållen här, trots herr Lamas uppträdande. En normalstark 2a - bra manus, Henriksen är duktig och relativt bra specialeffekter.
NHL
2003-11-23
En riktig B-rulle, men vad annars kunde man förvänta sig med Lorenzo Lamas i en av huvudrollerna. Delvis inspelad i Bulgarien för att hålla nere kostnaderna, det säger väl det mesta...