Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Rambo


John Rambo har i lugn och ro slagit sig ned i Thailand, nära gränsen till Burma - ett land som sedan många år tillbaka lidit av förtryck från den styrande militärjuntan. Rambo ställs plötsligt inför sitt kanske farligaste uppdrag hittills när en grupp kristna missionärer tas som gisslan av den burmesiska militären...


Originaltitel Rambo
Alternativ titel Rambo 4, Rambo IV, John Rambo
Regissör Sylvester Stallone
Manus Sylvester Stallone, Art Monterastelli
Genre Drama, Action, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Sylvester Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden, Graham McTavish, Reynaldo Gallegos, Jake La Botz, Tim Kang, Paul Schulze, Maung Maung Khin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7334
Filmnummer 54072

Recensioner

Skapad 2019-12-01 av Mat1az
RAMBO IS BACK! Rambo lever ett stillsamt och tillbakadraget liv i Thailand där han fångar och säljer ormar längs floderna. I grannlandet Burma är kriget i full gång, men det tycks inte vara av ...   Läs mer »

Skapad 2019-10-29 av niklasringdahl
Den enslige soldaten John Rambo har tröttnat på världen. Den värld som bara vill använda honom till flera våldsamma, omöjliga uppdrag i fjärran länder. Han har dragit sig undan i Thailand, d...   Läs mer »

Kommentarer


sodomiten
2019-01-06
Nöjesvåld på högsta nivå. Roligaste scenen är där surkartet kräver att en vit man ska vakta båten.
norenorama
2018-05-14
Helt jävla överhård, håller efter tredje gånger jag ser den, och jag har satt 2a på de övriga rambofilmerna. Nu blir det att kolla vad regissören har gjort för mera filmer! *Sylvester Stallone* vad i helvete?!?

2017-11-05
Filmen er like primitiv som stallone selv. Men det fungerer faktisk.

2017-11-04
Tviler sterkt at det blir 5 etter omtitten. Begynner jo utrolig dumt med naive amerikanere, spesielt intelligente er de ikke heller.
Galivan
2017-02-27
Nästan ingen handling alls. Knappt någon interaktion mellan karaktärer förutom konversationen med tjejen och Rambo. Det inleds med autentiska dokumentära bilder på offer från Burma, sedan skildrar filmen hur man mejar ner Burmesiska bad guys.
Stygga-Vargen
2016-10-29
I skrivande stund är det här den enda Rambo-filmen jag sett så hur den är i förhållande till de andra delarna i serien vet jag inte. Dock tycker jag att den här filmen är väldigt bra faktiskt. Sylvester Stallone gör väldigt bra ifrån sig.
deswhip
2016-07-25
Det här är en grym film, jag kommer ihåg när jag såg den på bio vad positivt överraskad jag blev. Bra att veta kan vara att filmen tjänar otroligt mycket på att ses med en bra ljudanläggning med tryck i, ljudet är jättebra och det blir fantastikt kraftfull action om man kan kräma på lite med bra ljud. När Rambo ställer sig bakom den där kulsprutan, ojojoj! På det hela taget är detta en stenhård, grym, rå actionrulle! Och Rambo som har blivit lite gammal och lite trött med köttiga kinder och helt odeffad. Men, han är ju tuffare och coolare än någonsin! Så j*vla bra!
Murvel48
2015-12-08
Det tar alltid minst 20 minuter i filmens början att övertala Rambo att åta sig ett uppdrag. Att dom inte tröttnar och frågar någon annan macho filmhjälte i stället??
Juu_W
2015-09-28
Tråkig! Se första Rambo och ingen mer!
Krille80
2014-12-22
Wow, denna film är verkligen pappertunn i sin handling. Filmen är ju egentligen bara rörliga bilder. Det finns ju absolut inte den minsta karaktärsutveckling eller tyngd bakom. Därmed inte sagt att inte är helt inne i filmen när jag väl ser den. Filmen tog mig tillbaka till den tid då jag som tonåring älskade film som detta och inte krävde mer än just rörliga bilder som visade action för mig. Just detta nostalgiska sätt att göra film och dels att det är Rambo gör att jag ändå ger ett OK betyg.
Visa äldre kommentarer »