Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Rallybrudar


Leran sprutar och bilarna flyger. Veterinärassistenten Ulla har tagit sitt jobb enbart för att få chansen att få köra snabbt på värmlandsvägarna. Storbondens dotter Birgitta drömmer om Paris men blir istället Ullas kartläsare.


Originaltitel Rallybrudar
Regissör Lena Koppel
Manus Marianne Willtorp, Vasa, Lena Koppel
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Eva Röse, Marie Robertson, Maria Lundqvist, Björn Bengtsson, Claes Malmberg, Janne 'Loffe' Carlsson, Per Graffman, Robert P Olsson, Philip Panov, Walter Ferrero, Johan Hedenberg
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2046
Filmnummer 61495

Recensioner

Skapad 2019-10-30 av sethgecko
Ofta går man på bio med en masa förväntningar. Konstigt vore det annars, ska man nästan spendera en hundralapp så vill man ju veta vad man ska se och förmodligen har man höga förväntningar p...   Läs mer »

Kommentarer


dudson
2021-10-02
Skön Svensk Måbra komedi! Som innehåller Loffe-Karlsson samt Björn-Bengtsson i samma sliskiga dansband%) F-Ckred 2that!
LasseJson
2019-08-21
Skräpfilm
Rai
2021-06-24
Eftersom jag avskyr Eva Röses värdelösa skådespelartalang, som är i klass med Helena Bergström och Claudia Galli Concha. Har jag bara lyckat se delar av filmen, så ett stor Etta i betyg. Jag kommer inte ens ge filmen ett ärligt försök!!!
Nalleman
2017-12-01
Så fruktansvärt dåligt! Tafatt och långsamt. Claes Malmberg är sannerligen ingen stor skådespelare.
Diclonius
2016-10-11
Jag försökte vara öppensinnad, men det här var botten alltså. Skådespeleriet är katastrofalt. Janne Loffe Karlsson ser genuint plågad och generad ut, över sin medverkan. Karaktärerna är hemska. Näst intill alla är fullständigt odrägliga, osympatiska och ocharmiga. Eva Röses, Ulla är svårslaget värst. Hon lever i vad som verkar vara ett fullständigt kärllekslöst förhållande med en man som bara är en fullständig pappfigur. I bland gör han "dumma" saker som att ha mage till att fria, när Ulla bara vill ha en kartläsare. Shit alltså, där ligger Ike Turner i lä. Problemet är bara att vi inte får ett enda skäl att bry oss om Ulla ska bli rallyförare eller inte. I de första 15 minuterna får vi en fullständigt bisarr produktplacering, när Ulla och hennes man är på bio och tittar på gammal rallyjournalfilm. Mitt i allt dyker en tecknad reklamfilm för Ahlgrens bilar upp, som omistligen är animerad och ritad i modern stil. Både filmen, och filmen i filmen skall utspela sig på 60-talet. Att säga att det skär sig är att gå till underdrift. Det enda skälet att se den här filmen jag kan nämna, är de snygga veteranbilarna. De var också det enda skälet till att jag såg filmen till att börja med, så jag antar att jag fick valuta för de två kronor jag gav för min begagnade kopia. Se på Getaway in Stockholm eller Börning om ni vill ha bra Skandinavisk bilfilm. Eller Ronny & Ragge. Undvik det här skräpet.
yrkeschaufföre
2015-10-06
Jag valde att se förbi alla rekvisitamissar och då är den ganska charmig.
Barneyk
2015-02-19
Bra budskap i charmig miljö med massor med bra, karismatiska och trevliga skådisar i platt och stereotypiskt berättad film som ändå får en snäll trea eftersom jag tycker det behövs mer sånt här.
Dele
2013-10-17
Småputtrigt trevlig historia på beprövat manér, med ett plus i kanten för (lätt) fokus på de allvarliga ämnena.
Karina
2013-01-03
Hade väl lite good feeling men kändes som att den aldrig riktigt kom igång...
produr
2023-06-03
Nä inget som engagerade direkt.Personligen så tycker jag bilar och bilsporter är det tråkigaste som finns.
Visa äldre kommentarer »