Race

Friidrottsstjärnan Jesse Owens övervinner motgångar av de hemskaste slagen och lyckas vinna fyra guldmedaljer vid OS i Berlin 1936.

Originaltitel Race
Regissör Stephen Hopkins
Manus Joe Shrapnel, Anna Waterhouse
Genre Drama, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Stephan James, Jason Sudeikis, Eli Goree, Shanice Banton, Carice van Houten, Jeremy Irons, William Hurt, David Kross, Jonathan Higgins, Tony Curran, Amanda Crew, Barnaby Metschurat, Vlasta Vrana, Shamier Anderson, Jesse Bostick, Moe Jeudy-Lamour

svältaren
2021-07-15
Fullständigt uddlöst. Inte en enda trovärdig replik, inte en komplex person i hela filmen.
Paramis
2020-07-21
Är lite sucker sådana här filmer. Speciellt när nazister är inblandade. En lysande tolkning av Goebbels!
Rele
2020-02-10
En bra Jesse Owens biografi. Hitlers anhängare blev besvikna när alla andra hyllade Jesse Owens! Manuset var inte så bra men jag ger ändå en trea.
Zebulonm
2019-10-08
Bra och intressant film. En eloge och stående applåd för Long...
Grillo
2017-09-21
Fångar kanske inte så mycket som den borde ha gjort, men välgjort som det sig bör om ett sådant här ämne som egentligen skriver sig självt.
foppa99
2017-02-11
Åh herregud ; hur kan ett så intressant o engagerade livsöde porträtteras så b o fult? Är regissören en total imbicill? Kulisser o effekter från toalettstolen
Dutch
2016-10-21
Detta är en intressant film som löper på rätt bra!
theswan
2016-08-02
Ett sevärt och något tårfyllt drama med inslag av såväl vänskap som rasism i verklighetens USA och OS i Berlin på 1930-talet.
Bomkia
2016-05-21