2.5

The Rat Man

Märkliga mord sker i ett karibiskt semesterparadis. Mördaren lämnar bit- och rivmärken som snarare antyder att en gnagare varit framme. En flickfotograf och hans modeller fotograferar i området och snart uppdagas den hemska sanningen: en doktor på ön har i en serie tvivelaktiga genetiska experiment lyckats blanda ap- och råttgener till ett litet ludet monster med råttans klor och anpassningsförmåga och apans intelligens.

Originaltitel Quella villa in fondo al parco
Alternativ titel Ratman
Regissör Giuliano Carnimeo
Manus Dardano Sacchetti
Genre 80-tal, Skräck
Skådespelare Eva Grimaldi, David Warbeck, Janet Agren, Werner Pochath, Nelson de la Rosa, Luisa Menon, Anna Silvia Grullon

idd
2017-01-14
Stäng av hjärnan och njut!
niebaotan
2015-12-12
Sa dum att det gor ont men vad spelar det for roll nar Nelson de la Rosa briljerar som mordisk rattapa. Varken Janet Agren eller David Warbeck ar pa topp, men vad gor det nar allt ar sa harligt 80-tals charmigt. Jag kan omojligt ge den annat an en 3a i betyg. Namnas bor soundtracket som ar riktigt vasst.
dudson
2010-04-08
The Ratman hehe...Bra Idee! och bra Genomfört!) Mkt sköna kommentarer Typ när proffessorn säger att han är värd Nobel-priset för sinn Rått-forskning DaaaH;) Härliga Råa mord åxå Mumms..) Sen är ju David Warbeck med Väldigt Bra här!! Härlig film Pärla.....
Gordyal
2009-07-09
Många fantastiska scener och repliker i denna charmiga rulle. D50:n går varm från början till slut – och vilket fantastiskt slut vi bjuds på. Fast det viktigaste är att vi får veta att om man korsar en råtta med en apa så får man en liten dominikan med stora gifttänder. (7-/15)
theother
2006-04-04
Nelson, världens minsta man gör så gott han kan.
tilapia
2005-11-04
Riktigt dum 80-talsskräck med en lysande insats från den blott ca 50 cm långa Nelson de la Rosa.