1.7
1.7
Queen Sized
Maggie Baker är en överviktig 17-åring som blir mobbad i skolan. På skoj blir hon nominerad till att delta i omröstningen om att bli skolans baldrottning. Maggie bestämmer sig för att satsa allt och faktiskt försöka vinna.

Originaltitel | Queen Sized |
Regissör | Peter Levin |
Manus | Rodney Johnson, Nora Kletter, Richard Kletter |
Genre | Drama, Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Nikki Blonsky, Annie Potts, Lily Holleman, Liz McGeever, Kim Matula |
Får en väldigt svag 3a. Går att se för stunden, men inget man vill se fler gånger. Anledningen varför den får en 3a är för att budskapet är väldigt fint.
Usch, men Nikki Blonsky är alltid bra.
Ledsen, men det var verkligen inte mycket att ha - fortfarande sterotypt, bara på andra hållet.
gisses vilket skräp!
mycket klyshor och fåniga moralkakor, storyn är förutsägbar och inte särskilt intressant. men genomförandet av materialet är helt okej och den funkar att kolla på en slö söndag. lite trisst att Nikki Blonsky får göra i stort sett exakt samma roll som i Hairspray
jag blev lite irriterad på sättet hon betedde sig mot hennes mor ibland. Förutsägbar, ingenting som riktigt sticker ut . Små mysig om man inte orkar byta kanal när man ligger och är sjuk.
Faller platt när predikandet om antiperfektion avslutas med dyr makeup och fina klänningar
Trist film!!
Det hände liksom inget roligt som var värt att se ingen vändpunkt, en två för att hon sa lite bra saker och den hade en handling iaf.
Nej men fy fan vilken sötsliskig moralkaka!
Helt okej söndagsfilm när man bara vill slötitta på något.