2.3

Qualcosa striscia nel buio

Några resenärer tar flykt till ett övergivet hus som ägdes av en numera mördad spiritualist. Någon av gästerna är en mördare och när man håller en seans händer plötsligt saker. Är huset helt övergivet?

Originaltitel Qualcosa striscia nel buio
Alternativ titel Shadows in the Dark, Something Creeping in the Dark, Something Is Crawling in the Dar
Regissör Mario Colucci
Manus Mario Colucci
Genre 70-tal, Skräck
Skådespelare Stelvio Rosi, Mia Genberg, Farley Granger, Lucia Bosé, Dino Fazio, Giacomo Rossi-Stuart, Angelo Francesco Lavagnino, Gianni Medici, Franco Beltramme, Giulia Rovai, Loredana Nusciak

niebaotan
2015-12-28
Valgjord och bitvis snygg men dialogen ar tralig och sega transportstrackor finns det gott om. Men visst, ibland tander det till och blir ganska mysigt, darav en 2a betyg.
dudson
2014-10-27
Träig och integtsägande. sen inga mord fast några schyssta miljöer å fräna kamera åkningar bjuds det dock på/
ropes_in_tears
2006-07-19
rätt mysig mystery house-thriller. egentligen rätt välgjord, men tyvärr lämnas vissa frågor, som rör karaktärernas relationer, hängande i luften.