Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Puss


En komedi om intriger bland ett gäng ambitiösa, neurotiska unga kvinnor som driver en dålig amatörteater på en liten bakgata i Stockholm och killarna runt dem. Den utspelar sig under 48 timmar på och kring teatern med en väv av förvecklingar ? otrohet, smygsupande, kleptomani, kärlekskonkurrens och andra mänskliga svagheter.


Originaltitel Puss
Alternativ titel Trust Me
Regissör Johan Kling
Manus Johan Kling
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Susanne Thorson, Alexander Skarsgård, Philomène Grandin, Michael Segerström, Lotti Törnros, Gustaf Skarsgård, Lars Bringås, Michelle Meadows, Peter Carlberg, Moa Gammel, Richard Ulfsäter, Gitte Witt, Vera Vitali, Jessica Zandén
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 924
Filmnummer 81982

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2018-06-28
Gud vilken konstig film. Hade faktiskt lite förväntningar eftersom jag tyckte Darling var en väldigt speciell och bra film. Men detta är bara dåligt och ointressant rakt igenom. Ibland snuddar den nästan vid något intressant men går aldrig vidare med det.
Rai
2018-02-27
Gäsp!!!
Roswall
2016-06-28
Får en snäll 3:a för att när den var som bäst var det Dicillokänsla och pricksäkert. Rätt kul.
Chef-Ramsay
2015-08-30
Nej, nej, nej, nej. Det är ungefär det jag kan säga om denna film. Fått ut lika mycket av den här filmen som man får smakmässigt av att äta en kartong med isolering.
GinNTonic
2015-07-15
En film om ett gäng fruktansvärt osympatiska människor som bara tänker på sig själva. Ångest. Tristess. Rastlöshet. Stundtals pinsam dialog, stundtals pinsamma skådespelarinsatser. Ändå vill jag se färdigt. Varför vet jag inte, och vad det gav mig vet jag inte heller. Eller jo förresten, ytterligare en tvåa i statistiken.
AlbinWesley
2014-06-23
Det mesta är inte sååå illa, men det är inte mycket som är särskilt bra heller. Medioker svensk dramakomedi som är ovanligt humorbefriad.
emilstjernholm
2013-12-27
Med tanke på Darling får man ändå säga att det här var en rejäl besvikelse. Nätverksnarrativ där alla karaktärer är ytliga och man knappast känner något för någon karaktär. Märklig musik. Få skratt.
Körsbär
2013-08-18
Udda rätt okej film.
Mikrooben
2013-08-10
Plågsam att se igenom. Det är ingenting som händer väldigt långsamt som filmas.
ellenori
2013-08-09
Fy skäms.
Visa äldre kommentarer »