Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Punch-Drunk Love


En romantisk komedi om Barry som driver ett litet företag. Barry har sju systrar och de har sedan han var liten retat och förlöjligat honom vilket har gjort att den timide och blyge Barry har en väldig ilska och agressivitet inom sig. Dock börjar rörelsen gå sämre och sämre varpå Barry blir mer och mer intresserad av sin något udda hobby - att samla kuponger från efterrättsförpackningar. Men det är inte vilka kuponger som helst; varje kupong innebär att man kan lägga till poäng till ett visst flygbolags frequent flyer-program. Till slut har Barry samlat så många poäng att han skulle kunna resa jorden runt. När han får veta att Kvinnan med stort K, som han träffat av en ren tillfällighet och sedan inte kunnat sluta tänka på, har åkt på semester till Hawaii bestämmer han sig för att följa efter...


Originaltitel Punch-Drunk Love
Regissör Paul Thomas Anderson
Manus Paul Thomas Anderson
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Adam Sandler, Emily Watson, Luis Guzmán, Mary Lynn Rajskub, Philip Seymour Hoffman, Robert Smigel
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6721
Filmnummer 6230

Recensioner

Skapad 2019-12-14 av MaxMackan
Detta är enligt mig en gravt förbisedd film som förtjänar betydligt bättre rykte. Vissa sågar den direkt för att Adam Sandler är med, vissa har svårt för karaktärernas vrickade psyken, men ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-24 av weng-weng
Att få se Adam Sandler och Emily Watson spela kärleksscener mot varandra känns fortfarande, efter att faktiskt ha sett denna film, högst overkligt. I det lilla universum som Hollywoodfilmen utgö...   Läs mer »

Skapad 2019-10-30 av zidane84
Har Paul Thomas Anderson slagit till med med ytterligare dunderhit eller är det ytterligare en medelmåttig Adam Sandler film som kommer smyga sig förbi folks ryggar för att inte bli ertappad som e...   Läs mer »

Skapad 2019-10-29 av sethgecko
”Punch Drunk Love” är Paul Thomas Andersons fjärde långfilm. Hans tidigare filmer ”Boogie Nights” och ”Magnolia” har varit fascinerande och sprängfyllda med intressanta karaktärer, medan ”...   Läs mer »

Skapad 2019-10-29 av billybob
En ganska skruvad film som tydligen går under genren komedi. Det handlar om Barry (Adam Sandler). Han är en något udda och konstig människa. Barry driver ett eget företag. Han lever ensam, och u...   Läs mer »

Kommentarer


supermancover
2018-03-01
Fanns flera ljuspunkter, men överlag så tycker jag inte riktigt att den blir en hel film på något sätt. Många saker funkar var för sig men inte ihop till exempel, och därför blir det inte mer än en slätstruken trea.
Starkbröl
2017-02-11
Sjukt irriterande film på precis alla sätt. Sandler spelar en väldigt osannolik, närmast autistisk, otroligt osympatisk rollkaraktär och händelserna är förstås helt orimliga. Soundtracket är plågsamt. AAAAA HATA DENNA FILM!

2016-12-12
OMFG DET STÅR EN DREAMCAST PÅ HANS CRT!!! SWAG ÜBERLOAD!!!!!!!
Stygga-Vargen
2016-11-17
Förväntar man sig en typisk Adam Sandler-film så blir man nog lite besviken. Därmed inte sagt att den är dålig för det är den inte.
Rehn108
2015-09-26
PTA själv säger det bäst: "It's like an art-house Adam Sandler movie". Det är precis vad det är, och den är underbar. 5/6
Volantis
2015-08-03
Det här är långtifrån PTA:s bästa film, men likväl är det ändå mycket välgjort. Och vem kunde ana att Adam Sandler kunde vara så här bra?
kontorshunden
2015-03-30
Så underlig. Så fin. Så hemsk. Så romantisk.
Krille80
2014-11-13
Börjar lysande och för tankarna till David Lynch med sin suggestiva inramning. Adam Sandler imponerar stort i sin första riktigt "seriösa" roll. Birollsaktörer som Emily Watson, Luis Guzman och Philip Seymour Hoffman är lika självlysande som vanligt. Detta är sällsamt känsloladdad, befriad från sentimental dravel, mänsklig och svagt obehaglig.
spielmitmir
2014-09-11
Tål inte Adam Sandler i normala fall, men i den här är han ju riktigt uthärdlig! Skruvad och kul film. Kan inte hjälpa att oroas över hur deras barn kommer att må.
ithica
2014-09-10
Lugnt blir intensivt och vice versa hela tiden. Soundtracket är otroligt stressande. Det gör otroligt mycket. Stark fyra, vill ge en femma. Loved it. Känns som att från och med nu kommer man börja backa upp Sandler när alla börjar hata på honom.
Visa äldre kommentarer »