2.1
2.1
Pulse
När deras datorhacker vän begår självmord, stöter hans vänner på något han hittat som försöker ta över jorden via allting elektriskt.

Originaltitel | Pulse |
Regissör | Jim Sonzero |
Manus | Ray Wright, Wes Craven |
Genre | Thriller, Skräck, Mysterium, 2000-tal |
Skådespelare | Kristen Bell, Tate Hanyok, Ian Somerhalder, Christina Milian, Rick Gonzalez, Riki Lindhome, Jonathan Tucker, Ron Rifkin, Brad Dourif, Octavia Spencer |
Nyinspelning. Då var vi där igen. Det där fula ordet. Pulse är ytterligare en film som är ett tydligt bevis på att sådana är totalt onödiga. En snygg film, inte helt utan kvaliteter, men som ... Läs mer »
Nä det här var ju inget vidare, alla scares var uruselt timeade så dom inte alls blev läskiga. Svag 2a
Hade inte hört talas om denna eller originalet innan jag såg den. Gick in med toklåga förväntningar men blev positivt överraskad, riktigt riktigt bra, var inte en lugn stund under hela filmen:) Var lite läskigt att plocka upp telefonen efteråt ;)
Obehagligt dålig. De kunde inte ens göra ordentliga jump-scares.. En del snygga effekter så inte het usel men fortfarande dålig.
Mycket läskigare än jag trodde den skulle vara!
Sminkade demoner som osar ungdomsserie, slutet var det bästa med jag kan inte ge den något annat än en trött etta.
jag vill inte se wes craven och brad dourif namn här
Enda positiva med filmen är hur snyggt gjord den är. Också en sådan film man sitter och slösar bort tiden på.
Den var väl okej, men det fanns ingen logik och ingen koppling mellan olika saker i filmen, plus att ljuset störde mig något enormt genom hela filmen.
Första halvan var för seg även om öppningen väckte visst intresse. Om du orkar dig till slutet kommer du bli besviken.