billiga elavtal

billiga elavtal
3.6

Public Enemies

Eddie släpps ur fängelse efter att ha avtjänas tio år för mord. Han får hjälp att återanpassa sig till samhället av hans övervakare Paula.

Originaltitel Public Enemies
Regissör Dearbhla Walsh
Manus Tony Marchant
Genre Drama, Kriminalare, Mini-serie, 2010-tal
Skådespelare Anna Friel, Daniel Mays, Lorraine Ashbourne, Peter Wight, Barbara Marten, Terence Maynard, Joel Fry, Barnaby Kay, Nicholas Gleaves, Joe Armstrong, Romy Irving, Glen Davies, Aisling Loftus, Roy Smiles, Ian Burfield, Georgina Rich, Abbie Fox, Nick Blood

KyLLo
2013-09-06
Intressant, välspelad och närgången. En tankeväckande serie som visar upp olika svårigheter med att slussas ut från fängelse efter ett långt straff för ett allvarligt brott. Hur svårt det kan vara att återgå till ett gammalt liv såväl som att bygga upp ett nytt, och inte minst hur det kan vara att ständigt leva under viss övervakning och stränga villkor. Den visar inte bara hur Eddie påverkas, utan även personer i hans omgivning. Serien berättas med inlevelse, känslor och värme. På rak arm kan jag inte se hur serien hade kunnat förbättras.
claudiomarino
2013-09-05