Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Project Wolf Hunting


En grupp livsfarliga fångar ska transporteras från Filippinerna hem till Sydkorea med båt. Ett flyktförsök leder till upplopp och våldsamt kaos utbryter snabbt utan någonstans att fly. Samtidigt gömmer sig en obehaglig överraskning för alla inblandade i båtens maskinrum.


Originaltitel Project Wolf Hunting
Regissör Kim Hong-Sun
Manus Kim Hong-Sun
Genre Action, 2020-talet
Skådespelare Seo In-guk, Dong-Yoon Jang, Song Dong-il, Park Ho-San, Jung Moon-Sung, Jung So-min, Jang Young-nam
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 14
Filmnummer 143553

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zebulonm
2023-08-28
Den var riktigt bra till den där zombiemannen kom. Då blev det bara för mycket.
PeterTheW
2023-04-18
Premissen med kaos på fraktbåt är ju något jag älskar, dessvärre gör man inget av det. Alls. Det är snyggt och våldsamt men monotont. Det blir aldrig spännande för fem öre och den där superzombien är bara tråkig.
Engravadlax
2023-02-24
Resident Evil-liknande premiss. Rätt ok i flera avseenden, men väldigt enformigt tempo och klippning, och att knappt någon försöker skjuta superzombien på typ 30 minuter blir lite märkligt efter ett tag. Sedan så är det verkligen en splatterfilm, det splattrar för splattrandes skull, scen efter scen, medan handlingen löses mest genom exposition och tillbakablickar. Den enda västerländska skådespelerskan är som vanligt för koreansk film urusel och mumlar fram sina repliker på knackig engelska utan att regissören verkar ta någon notis om detta.
karlmats
2022-11-13
Lite svårbedömt och jag förstår varför den här har skapat splittrade reaktioner. Som film betraktat är den kanske inte speciellt bra, det är papperstunna karaktärer, dialogen är inget speciellt och filmen byter genre ett par gånger innan den lite för långa speltiden har kommit till vägs ände. Samtidigt är det oerhört mycket blod och våld så det kommer ju alltid finnas folk som uppskattar det här också. Enligt regissören själv gick det åt 2,5 ton blod under inspelningen och utan att riktigt ha några referensramar så låter det fruktansvärt mycket. Det finns nog inte en enda scen där vägvalet inte landar i våld och blod om det överhuvudtaget var ett alternativ. Det riskerar att bli repetitivt men jag tycker ändå man håller sig undan det till stor del genom att dels vara ganska kreativa i hur man kan tillfoga våld och dels genom genrebytena som nästan gör att det här känns som flera filmer i en film. Det är nog inte menat att vara en komedi på nåt sätt men jag kan inte låta bli att sitta och skratta i biosalongen när ännu en av dessa lövtunna karaktärer får möta sitt öde. Det blir aldrig komisk splatter á la Braindead men heller inte jobbig gore utan det är en riktig jävla åktur som sällan stannar upp och funderar speciellt mycket. Jag velar en del, men i slutändan är jag tillräckligt underhållen för att jag till och med ska förlåta Skandia för att de hade stängt popcornförsäljningen till denna kvällsvisning. Den här filmen hade onekligen mått bra av en hink, men jag är hellre en hungrig åskådare än valfri karaktär i den här världen så det känns som en liten vinst ändå. En svag 3a.