Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Private Romeo


Några kadetter får stanna kvar på militärskolan när de läser den klassiska berättelsen om Romeo och Julia och historien börjar sippra ut från klassrummet ut i deras liv. Shakespears romantiska ord blandar sig med det hårda livet i det militära.


Originaltitel Private Romeo
Regissör Alan Brown
Manus Alan Brown
Genre 2010-tal, Drama
Skådespelare Hale Appleman, Seth Numrich, Matt Doyle, Charlie Barnett, Sean Hudock, Bobby Moreno, Adam Barrie, Chris Bresky
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 13
Filmnummer 98131

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


FUR
2014-05-09
Svår. Det var ett par bitar som var väldigt fina - men jag förstår inte riktigt hur de menar att fläta ihop den faktiska pjäsen med storyn i filmen; det känns krystat och lite knepigt. Samtidigt tilltalande foto och fin musik. Även om det kanske verkligen inte är fantastiskt filmskapande så kan jag nog komma att se om på den, liksom - den är mysig. Svag, svag trea.
choklatchip
2012-05-19
En lite märklig infallsvinkel på den klassiska historien. Språket och blankversen blir svår att följa då rollerna emellanåt blir svårtydda och historien inte fullt ut passar där den är placerad. Det som läses och det som är gör att det blir lite rörigt och ändå är där något som tilltalar och får mig att fängslas över både språk och karaktärer. Skådespeleriet är underbart och det är anmärkningsvärt hur de lyckas bryta könsmönstren i en så traditionstyngd berättelse på ett så trovärdigt sätt.