3.8
3.8
Prisoners
Keller Dovers sexåriga dotter och hennes bästa vän kidnappas på Thanksgiving. När detektiven Lokis utredning stannar upp bestämmer sig Keller för att ta saken i egna händer.

Originaltitel | Prisoners |
Regissör | Denis Villeneuve |
Manus | Aaron Guzikowski |
Genre | Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Maria Bello, Terrence Howard, Melissa Leo, Paul Dano, Dylan Minnette, Zoë Soul, Erin Gerasimovich, Wayne Duvall, Len Cariou, David Dastmalchian, Brad James, Sandra Ellis Lafferty, Kyla-Drew |
Det finns en del skådespelare, regissörer och så vidare som jag har lite svårt för. Detta är väl kanske inte särskilt ovanligt och jag kan tänka mig att alla filmälskare har svårt för åtm... Läs mer »
I flera år har filmentusiaster väntat på en den exceptionellt spännande, brutala och nervkittlande thrillern Prisoners. Giganter som Leonardo DiCaprio, Mark Wahlberg och Christian Bale har varit b... Läs mer »
Mörk, välspelad och spännande. Gillade detta!
Omtitt. Nja. Drar bort ett i betyg.
Bortrövade barn, en misstänkt, en tuffing till far som drar förhastade slutsatser och en tuffing till polis som leder förhör med knytnävarna (och som vi förväntas hysa respekt för). Tröttsamma klyschor. Lite spännande, ändå.
Mycket sevärd film, en stark 4!
Kvalitetsskådespeleri från samtliga inblandade!
Väldigt spännande! Svag fyra.
Jake Gyllenhaal är här helt perfekt i denna roll, mystiken ligger och darrar över hela filmen och han grunnar och grunnar. Mycket var svårt att se och mycket energi gick åt för mig. En stor blandning av individer, vissa helt galna. Historien var imponerande, man la ut ledtrådar och fick läskigt bra ihop det.
Bra till en början, får nästan lite True detective vibbar. Men senare delen och hur man knyter ihop säcken blir inte bra.
Såg om den här och måste höja betyget. Helt fenomenal. Spännande som få.
Bra film. Men innehöll en del logiska luckor.