Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Primeval


Baserad på den sanna historien om den legendariske afrikanska krokodilen Gustave som slukade hundratals människor. När ett amerikanskt nyhetsteam får höra om historien beslutar de sig för att försöka filma den skräckinjagande varelsen och fånga den levande. De är dock ovetande om att krokodilen utvecklat sina sinnen och att den allt mer beter sig som en seriemördare.


Originaltitel Primeval
Alternativ titel Gustave
Regissör Michael Katleman
Manus John D Brancato, Michael Ferris
Genre 2000-tal, Skräck, Thriller
Skådespelare Dominic Purcell, Brooke Langton, Orlando Jones, Jürgen Prochnow, Gideon Emery, Gabriel Malema, Linda Mpondo, Lehlohonolo Makoko, Dumisani Mbebe, Eddy Bekombo, Chris April
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 414
Filmnummer 49678

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Almgren
2013-01-17
Buu!
Djason
2012-05-06
Finns några riktigt spännande scener men krokodilen är så dåligt gjord så jag nöjer mig med en 2.a. Så denna film bygger på riktiga händelser. Jag är skeptisk.
Metheuz
2012-04-24
Lite konstigt att en film som utåt utger sig fara att vara en "monsterfilm" med en jättekrokodil bara visar krokodilen i bild i sisådär 4-5 minuter. Kanske för att den var så fult gjord...
Dutch
2012-04-24
Hade inte Gustave varit så jävla usel gjord hade den kanske fått en 2a.
godsk88
2012-01-12
Håller helt med PeterTheW, då jag inte tycker det är en etta heller. Detta är bra underhållning med action i och som är lagom lättsamt samtidigt som vissa scener är högst allvarliga. Sen kan skådespelet kritiseras här och där (helt klart), men om man bara letar efter en lättsedd film som innehåller feta krokodiler och inbördeskrig så är den helt rätt.
ToddDowney
2011-10-13
en film för kåta tonåringar som inte vågar se en riktig skräck film..
Elizadushkufan
2010-09-08
Fy sjutton vilken genomusel film. Den tillför ingenting. Allt är så tråkigt gjort att inte ens skräckscenerna är någonting...Ingenting övertygar. Sett den en gång för mycket, om man vill slösa tid se den...om inte gör det inte.
vic82
2010-08-13
Genomusel film, både specialeffekter och skådespeleri. En av de sämsta filmer jag sett.
amam
2010-08-01
Väldigt svag tvåa. Har väldigt få styrkor utan ligger väldigt nära ettan. Men det som räddar är väl att den är ganska typisk skräpunderhållning sent på natten vilket var hur jag såg den.
dudson
2010-03-28
Jasså en Serie-Mördar Crocodile enligt film-bolaget...Hmm låter skummt!! Måste vara en ny art av serie-mördar-Crocodiler som Härmar Riktiga serie-mördare Fan va Larvigt...=) The Croc heter väl säkert Bundy i efternamn åxå..haha...
Visa äldre kommentarer »