Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Primadonna


En framgångsrik regissör på Broadway, Oscar Jaffe, blir desperat när hans stora fynd, stjärnan Lily Garland inte vill vara med i hans uppsättningar längre vilket leder till att framgången sinar. Av en slump möter han henne på ett tåg och försöker övertala henne om att jobba för honom igen. Men det visar sig vara en mycket svårare uppgift än vad han hade räknat med.


Originaltitel Twentieth Century
Alternativ titel 20th Century
Regissör Howard Hawks
Manus Ben Hecht, Charles MacArthur, Gene Fowler
Genre Romantik, Komedi, 30-tal
Skådespelare John Barrymore, Carole Lombard, Walter Connolly, Roscoe Karns, Charles Lane, Etienne Girardot, Dale Fuller
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 62
Filmnummer 14755

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


hsimpson
2021-12-01
Inledningen är fenomenal, men i slutändan blir det för tröttsamt med allt gapande och skrikande. Båda primadonnorna är ju dessutom tämligen uppblåsta och självupptagna, och det blir ganska ointressant hur deras trassel ska lösas.
Astrojacob
2018-02-13
Väldigt tröttsamt överspel, intensivt och melodramatiskt, men ändå fantastiskt spel från Barrymore och Lombard. Sorgligt, med tanke på att de dog samma år, 1942. Barrymore av spriten och Lombard, då gift med Gable, i en flygkrasch. Ok Trea.
Tonti
2016-12-20
Ja, överspelet är ju helt barockt och man får väl bara anta att det är däri humorn ligger. Svag Hawks men ändå rätt roande att se.
KimEkberg
2014-02-06
roligt att de är så dumma, och roligt överspel, men man märker ändå att ingen av sina favoriter riktigt är med. och det är aldrig direkt roligt.
MaraJade
2010-04-05
John Barrymore är är härligt divig. Carole Lombard är ok, men det är verkligen Barrymore som dominerar filmen från början till slut med sitt överspel. En 3:a, för även om filmen var bra så var den inte överväldigande bra.
goeran
2007-04-14
Det är underbart att se om denna kvicka och roliga komedi. Förutom John Barrymore och Carole Lombard vill jag gärna framhålla två andra lysande skådespelare, Walter Connolly och Roscoe Karns, som lyckas väldigt bra i rollerna som Oscar Jaffes närmaste hejdukar.
Bomkia
2006-11-03
Barrymore är härlig i sitt överspel, men Lombard funkar inte fullt ut för mig. 3+
goeran
2005-08-24
En av Howard Hawks klassiska screwball-komedier. John Barrymore och Carole Lombard är lysande som vanligt.