Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Prey


Ursprungsberättelsen om en svunnen tid när ett rovdjur besökte Comanche-folket för 300 år sedan. Naru, en ung kvinnlig jägare, ställs öga mot öga med ett av de första högutvecklade rovdjuren att landa på jorden.


Originaltitel Prey
Alternativ titel Predator 5, Skull, Skulls
Regissör Dan Trachtenberg
Manus Patrick Aison
Genre Action, Thriller, Science Fiction, 2020-talet
Skådespelare Amber Midthunder, Dakota Beavers, Dane DiLiegro, Stormee Kipp, Michelle Thrush, Julian Black Antelope, Stefany Mathias, Bennett Taylor
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 278
Filmnummer 142923

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zebulonm
2023-01-26
Helt okej.
TheHerminator
2022-11-13
Gick utanför min comfort zone och såg en action. Sådär nöjd med det...
djonipony
2022-11-10
Man får försöka släppa att det pratas rätt modern amerikanska av 1700-talsindianer och att det är näst intill parodi på nutiden att hvuudprotagonisten (såklart) är en ung tjej. Kan man lägga det åt sidan är det hyggligt bra. Med en mer trovärdig protagonist och stammens riktiga språk hade det nog kunnat bli riktigt bra.
amam
2022-08-31
Amber Midthunder är typ en yngre Aubrey Plaza-klon, det tar halva filmen innan vi får se något Predator vs människor, Predatorn själv är nog den mesigaste hitills i filmfranchisen och filmen hade helt klart varit bättre om den bara handlat om stammen vs Predators och lämnat fransmännen utanför. Svag trea då den är bitvis underhållande och Amber i huvudrollen är helt okej.
vonadel
2022-08-29
Snygg och ganska underhållande. Woke-temat som någon är inne på nedan slog mig också faktiskt. Klart godkänd. 6/10
RichardEk
2022-08-28
Godkänd, men inte så mycket mer. Det är som flera redan slagit fast: bra visuellt foto av episka miljöer som utgör en perfekt fond för denna tvekamp. Samtidigt, inslag i filmen bryter mot Predatoruniversumets egen logik och devalverar rovdjuret som karaktär. Den första Predator förblir den bästa (och den bästa av alla actionfilmer).
Djason
2022-08-27
Fint filmad och Amber Midthunter är bra men effekterna känns vassare i Arnolds predatorrulle som fortfarande är den absolut vassaste, men som underhållning för stunden fungerar denna helt klart.
Rai
2022-08-25
Det var fina effekter i filmen och fint foto, men ska jag vara ärlig förstod jag inte själva poängen med filmen. Den kändes bara så himla onödig på något vis...
Rune2000
2022-08-23
Kul med en lite annorlunda film i Predator-filmserien. Tyvärr tappar filmen rejält mot slutet och jag köper inte slutstriden. Godkänd men inte mer.
Starkbröl
2022-08-14
Predator vs. Wokegirl fungerar ömsom ganska bra och ömsom ganska dåligt. Väldigt ojämn film. Synd på ett bra gäng karaktärer och skådespelare som kunde använts till något annat än en Predator-film. Dakota Beavers är speciellt bra, Amber Midthunder har fått fin kritik men jag tycker varken hon spelar bra eller har en trovärdig roll.
Visa äldre kommentarer »