billiga elavtal
billiga elavtal

1.9

Pregnancy Pact

Sidney Bloom, en ung journalist och bloggare reser till den konservativa staden Gloucester. För att undersöka varför det plötsligt är så många ungdomar som blir gravida, har flickorna i Gloucester en pakt?

Originaltitel Pregnancy Pact
Regissör Rosemary Rodriguez
Manus Pam Davis, Teena Booth
Genre Biografi, Drama, 2010-tal
Skådespelare Thora Birch, David Clayton Rogers, James McCaffrey, Camryn Manheim, Nancy Travis, Madisen Beaty, Max Ehrich, Michelle DeFraites, Jenna Leigh Hall, Douglas M Griffin, Ben Winchell, Natacha Itzel, Jenna Hildebrand, Andrea Frankle, Kym Jackson, Tim Powell

Tatty
2014-01-14
Filmen var inte dålig men inte heller bra. Mysigt att bli gravid och se sånt här men filmen är sådär tråkig.
AlbinWesley
2014-01-11
Berättelsen hade kunnat filmas så mycket bättre, så klart. Denna typ av tv-producerade filmer ä oftast bara skräp rakt igenom.
Luene
2013-01-06
Sjukt!
Elizadushkufan
2012-07-14
Gillar filmen, mycket tackvare Thora Birch som är en av mina favorit skådespelare. Intressant ämne och att den bygger på verkliga händelser gär den extra intressant. Välgjord och bra skådespel.
Djason
2012-06-23
Ganska blek Tv-film, Thora Birch är helt ok. Bygger tydligen på en sann berättelse och det är väl bara i Usa något sådant här skulle kunna hända.