2.5
2.5
Predators
En grupp människor blir strandade på en okänd planet. De är alla mänskliga "rovdjur"; legosoldater, maffiamedlemmar, fångar. Det går snart upp för dem att de samlats för att agera byte, och en skräckfylld katt-och-råtta-lek börjar där de skoningslöst jagas av en utomjordisk ras känd som Predators.

Originaltitel | Predators |
Alternativ titel | Predator 3 |
Regissör | Nimród Antal |
Manus | Michael Finch, Alex Litvak |
Genre | Action, Thriller, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal |
Skådespelare | Topher Grace, Adrien Brody, Laurence Fishburne, Danny Trejo, Alice Braga, Mahershala Ali, Oleg Taktarov, Derek Mears, Brian Steele, Walton Goggins, Carey Jones, Louis Ozawa Changchien |
Rovdjur som filmen borde heta, är en uppföljare till Rovdjuret 2.
Scenariot är eggande och ger inspirerande sci-fi-vibbar: Istället för att jaga på vår planet som i tidigare filmer har rov... Läs mer »
Fan-service med fingerspitzengefühl. Laurence Fishburne i en oväntad, kort och fullkomligt oförglömlig roll. Hade gott kunnat vara med några minuter till.
Konceptet förvaltas ganska väl, men det fanns vissa spår som kunde ha utnyttjats mer tycker jag nog -- speciellt olika former av allianser. Ändå en habil men förutsägbar popcornaction, en helt vanlig mall 1A standardaction som bara råkar innehålla Predators som antagonister. Svag trea.
Jag är mest imponerad av mig själv att jag orkade se klart hela filmen. Totalt hjärndött från början till slut.
Det finns dock en lite rolig detalj ;Yakuza snubben som tar av sig barfota i början. Jag väntade hela tiden på att få se han med skorna på i nästa scen eller nästa, men han syns inte i helfigur någon mer gång. Snyggt.
Shitt kommer inte ihåg ett skit från den här filmen.
Inte så tokigt, men heller inte så fantastiskt. Brody funkar bra i en sån här roll men någon Arnold är han ju inte, det hade behövts lite mer kultfaktor för att en sån här film skulle kännas motiverad att göra. I princip är det ju samma sak som originalet, visst att man är på en annan planet etc. men det är ju bara krimskrams även om jag gillar idén att de här rovdjuren skeppar folk och fä över halva galaxen bara för att jaga dem. Roligt att se Fishburne och de andra sköter sig väl också som de ska. Mot slutet tappar de fokus lite grann och jag får i slutändan ingen riktig anledning till att höja upp denna film. Men bättre än jag befarade och en ganska stark 2a ändå.
Inte min typ av film, eller jo men bara för att det är Science Fiction, behöver man inte gilla den!!!
Ganska så likt Rovdjuret. Bättre utfört rent tekniskt men i stort sätt samma smörja.
Det här är en onödig film!
Bra! Är nog egentligen den bästa av Predatorfilmerna.
Predator? bästa filmmonstret ever