Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Predators


En grupp människor blir strandade på en okänd planet. De är alla mänskliga "rovdjur"; legosoldater, maffiamedlemmar, fångar. Det går snart upp för dem att de samlats för att agera byte, och en skräckfylld katt-och-råtta-lek börjar där de skoningslöst jagas av en utomjordisk ras känd som Predators.


Originaltitel Predators
Alternativ titel Predator 3
Regissör Nimród Antal
Manus Michael Finch, Alex Litvak
Genre Action, Thriller, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Topher Grace, Adrien Brody, Laurence Fishburne, Danny Trejo, Alice Braga, Mahershala Ali, Oleg Taktarov, Derek Mears, Brian Steele, Walton Goggins, Carey Jones, Louis Ozawa Changchien
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4296
Filmnummer 80706

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av Galivan
”Rovdjur” som filmen borde heta, är en uppföljare till Rovdjuret 2. Scenariot är eggande och ger inspirerande sci-fi-vibbar: Istället för att jaga på vår planet som i tidigare filmer har rov...   Läs mer »

Kommentarer


Starkbröl
2021-06-23
Konceptet förvaltas ganska väl, men det fanns vissa spår som kunde ha utnyttjats mer tycker jag nog -- speciellt olika former av allianser. Ändå en habil men förutsägbar popcornaction, en helt vanlig mall 1A standardaction som bara råkar innehålla Predators som antagonister. Svag trea.
sodomiten
2018-11-10
Jag är mest imponerad av mig själv att jag orkade se klart hela filmen. Totalt hjärndött från början till slut. Det finns dock en lite rolig detalj ;Yakuza snubben som tar av sig barfota i början. Jag väntade hela tiden på att få se han med skorna på i nästa scen eller nästa, men han syns inte i helfigur någon mer gång. Snyggt.
per_automatik
2018-10-01
Shitt kommer inte ihåg ett skit från den här filmen.
karlmats
2018-09-26
Inte så tokigt, men heller inte så fantastiskt. Brody funkar bra i en sån här roll men någon Arnold är han ju inte, det hade behövts lite mer kultfaktor för att en sån här film skulle kännas motiverad att göra. I princip är det ju samma sak som originalet, visst att man är på en annan planet etc. men det är ju bara krimskrams även om jag gillar idén att de här rovdjuren skeppar folk och fä över halva galaxen bara för att jaga dem. Roligt att se Fishburne och de andra sköter sig väl också som de ska. Mot slutet tappar de fokus lite grann och jag får i slutändan ingen riktig anledning till att höja upp denna film. Men bättre än jag befarade och en ganska stark 2a ändå.
Rai
2018-01-02
Inte min typ av film, eller jo men bara för att det är Science Fiction, behöver man inte gilla den!!!
RustyFilm
2016-12-11
Ganska så likt Rovdjuret. Bättre utfört rent tekniskt men i stort sätt samma smörja.
deswhip
2016-07-25
Det här är en onödig film!
Jamesa
2016-04-21
Bra! Är nog egentligen den bästa av Predatorfilmerna.
damndeal
2015-03-24
Predator? bästa filmmonstret ever
Krille80
2015-01-05
Jag älskar originalet med Arnold. Stor del i detta är för att man får en rak och tydlig actionrulle som vet sitt syfte, underhålla. I Predators så har jag samma förhoppningar, inledningsvis, då handlingen rör sig framåt på, om än inte originellt men, ett underhållande sätt men efter 40 minuter krånglar man till det med utdragna scener och massor av extra berättande och information vilket gör det hela så galet tråkigt och sövande.
Visa äldre kommentarer »