2.1

Porky's 2 - dagen efter

Studenterna på Angel Beach High vill sätta upp en Shakespeare-pjäs. Konservativa krafter med Miss Balbricker och pastor Bubba Flavel i spetsen som tycker att föreställningen är för obscen lyckas med hjälp av korrupta stadspolitiker lägga ner föreställningen. Detta gillar inte eleverna och vill därför hämnas.

Originaltitel Porky's II - The Next Day
Regissör Bob Clark
Manus Roger Swaybill, Alan Ormsby, Bob Clark
Genre Komedi, 80-tal
Skådespelare Dan Monahan, Mark Herrier, Wyatt Knight, Roger Wilson, Cyril O'Reilly, Tony Ganios, Kaki Hunter, Nancy Parsons, Scott Colomby, Joseph Runningfox, Eric Christmas, Bill Wiley, Edward Winter, Cisse Cameron, Ilse Earl, Art Hindle, Anthony Pena, Rod Ball, Jack Mulcahy

2018-01-12
Egentligen en solklar etta till uppföljaren. Gapig och överspelad rätt igenom och inte särskilt rolig alls. Den svaga tvåan gäller enbart den dåtida charmen.
Barneyk
2017-05-12
Ah men fy fan, ettan klarade tvåan med nöd och näppe mest pga dess kultstatus. Men detta är mångfalt värre.
Rehn108
2016-04-23
Alla på internet skrev att den här var sämre än ettan, men ganska långt in i filmen trodde jag att de andra hade fel. Filmen kändes inte fullt så katastrofal som ettan. Den här hade inte allt för snabba klipp i en allt för oengagerande handling med allt för oengagerade karaktärer. Jag tycker att både karaktärerna och handlingen och scenernas uppbyggnad är betydligt bättre här, MEN filmen fallerar på att den är så billig. Alla skämt är supertydliga, superenkla och superfåniga. Inte på ett charmigt sätt, utan bara på ett förfärligt sätt. Tyvärr gör detta Porky's 2 till ett ännu större bottennapp än ettan. Det som jag inte trodde var möjligt.
amam
2015-09-30
Till och med sämre än ettan.
2014-12-05
Förutom några kul scener så är detta i praktiskt taget en upprepning av den första filmen. Den har dock ett litet nostalgiskt värde hos mig för man gör helt enkelt inte filmer som detta på samma sätt idag. Det är väl både på gott och ont! Klarar inte ett godkänt betyg i sin helhet.
Mikael60
2010-06-28
Jag såg filmen på Ri-ettan på S:t Eriksgatan 1983. Vi var tre betalande i salongen. En gick innan filmen var slut. Jag såg om tio minuter av filmen när den gick på TV3 för något år sedan och förstår inte varför jag satt kvar och inte gick jag med. Månaden efter la dom ner biografen.
Fläskkäft
2010-06-26
Ettan och trean är riktigt bra, del två dras åt ett annat håll och det missgynnar filmen. Jag gillar verkligen gänget i de här filmerna och när det är upptåg & jävelskap är det riktigt roligt men här blandas det in kontroverser kring en teaterpjäs, rasism och det passar helt enkelt inte in. Meat som kvinna är riktigt kul och den evigt kåte Pee Wee bjuder på skratt.
markus1990
2010-02-04
Den här var inte alls lika bra som ettan tyckte jag
RunRiot
2010-01-30
Ännu bättre än ettan, och förtjänar betyget högre. Många skämt återkommer från film nummer ett, så man bör ha sett den innan för att förstå hur allt hänger ihop. Innehåller många oförglömliga quotes; "His kingdom for a sword!"
IrwinFletcher
2008-03-12
Mycket upprepningar men en del kul scener.