Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Polisskolan 6 - Går under jorden


Ett gäng terroriserar staden genom att råna affärer i stadsdelen Wilson Heights. Eftersom man misstänker att någon i styrelsen läcker så väljer guvernören personligen ut officerare från polisskolan som tillsammans med Kapten Harris och hans klantiga assistent Proctor ska reda ut otyget.


Originaltitel Police Academy 6: City Under Siege
Regissör Peter Bonerz
Manus Stephen Curwick
Genre Komedi, Kriminalare, 80-tal
Skådespelare Bubba Smith, David Graf, Michael Winslow, Leslie Easterbrook, Marion Ramsey, Lance Kinsey, Matt McCoy, Bruce Mahler, G W Bailey, George Gaynes, Kenneth Mars, Gerrit Graham, George R Robertson, Brian Seeman, Darwyn Swalve, Billie Bird, Arthur Batanides, Greg Collins
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5693
Filmnummer 4703

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2022-01-02
Satans bra/fartfylld & delvis skitig(maffia)-inspererad- del 6. av denna guld serie..// här bjuds det på ghetto-surfing med snutarna som watos/homies, i dom mindre snälla kvarteren, samt rapp med noll-i,Q-snut subba, & muskelberget- Hightower,sanslöst underhållande%=) Även en f#cking Big-Truck har letat sig fram å köttar gatorna fria..// Sen slut-twisten med dubbel-gångar-galningen. heheee. episkt#)#)
päronanton
2019-08-03
Bättre än Miami beach, fast det börjar bli mycket upprepning och skämten blir detsamma.
larsen1976
2018-10-07
Här börjar det spåra ur...
Redwood
2017-03-07
Fortfarande känns de tidiga filmernas (episod 1-4) charm som långt långt borta, men ändå tycker jag på något sätt att "sexan" är bättre och mer helhetlig än "femman" (Miami Beach). Här har manusförfattarna åtminstone orkat satsa på en någorlunda sammanhängande historia med ett mysterium i centrum.
Rehn108
2016-04-22
Det här är en av de bättre filmerna i serien. För första gången på 6 filmer har vi en sammanhängande story som sträcker sig från inledningscenen och fram till slutet. Vi slipper en massa nya rekryter med trista personligheter som filmmakarna ska testa. Vi har skalat bort de allra flesta av de ointressanta karaktärerna och för första gången slipper vi att Nick (som tagit Mahoneys roll) har ett ointressant kärleksintresse som han försöker få ihop det med. Tråkigt att Fackler är tillbaka och därtill med en personlighet som är en karikatyr av det som var hans gimmick i film 1-3, då han var med sist. Skön uppsättning skurkar, skön sistaakt i filmen över lag. Förstå mig rätt nu, det här är ärketöntigt på sina ställen (ganska ofta) men det är betydligt bättre än de flesta andra filmerna i serien. Dessutom vill jag berömma att jag för första gången uppskattade Jones ljudeffekter. De kom till sin rätt nu när han fick improvisera underhållning i en lokal, och inte bara rapa konstgjort eller låta som en metalldetektor. Det är årets svagaste trea, men det är en trea.
Tatty
2016-03-05
Ganska seg men lite rolig iallafall. Känns sådär långtråkigt.

2015-07-23
Langt ifra 1-dårlig. Men noen stor filmkunst er det ikke.
Dele
2015-06-13
Trams. Men inte lika trams som föregångaren.
Fläskkäft
2015-01-22
Man skulle kunna tro att botten var nådd i och med del 6 i denna serien men del sju är faktiskt ännu sämre. Egentligen är det bara första delen som är bra sen går det snabbt utför. Storyn är lövtunn och hela filmen känns om den gick på tomgång. Det bakas in opassande sekvenser för att visa karaktärernas karaktärsdrag vilket vi redan vet efter 5 rullar. Jag tycker nästan synd om skådisarna att dom ställde upp på sånt här skräp. Den känns konstigt(amatörmässigt) klippt och flera scener känns enbart som utfyllnad. Skäms när jag skriver att jag såg denna på bio när det begav sig.
sublim
2014-09-14
Bedrövligt. Helt enkelt bedrövligt. Dammsug istället!
Visa äldre kommentarer »