Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Pokémon the Movie: I Choose You!


Ash är en pojke som på sin tioårsdag får adoptera sin första Pokémon. Han väljer en unik och motvillig Pokémon vid namn Pikachu. I början är de som främlingar och försöker lära sig av varandra, men efterhand växer en speciell vänskap fram.


Originaltitel Gekijouban Poketto monsutâ: Kimi ni kimeta!
Regissör Kunihiko Yuyama
Manus Shôji Yonemura
Genre Äventyr, Fantasy, Animerad, Familjefilm, Anime, 2010-tal
Skådespelare Rica Matsumoto (röst), Unshô Ishizuka (röst), Ikue Ôtani (röst), Megumi Hayashibara (röst), Inuko Inuyama (röst), Shinichirô Miki (röst), Masami Toyoshima (röst), Inuko Inuyama (röst), Shoko Nakagawa (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 49
Filmnummer 127675

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Biberkolben
2019-04-30
Jag skrattade gott och hjärtligt när Ash hamnade i den "riktiga" världen där han är en vanlig tioåring som går i skolan och där världen är grå och inga pokémon finns.
zallaxx
2019-01-05
Ihopklippt från serien?
Redfield4ever
2018-05-13
Saknar struktur. Försöker trycka ihop typ en tredjedel av första säsongen av serien, vilket slutar i ett Last Airbender-aktigt hopkok som frustrerar mer än det hyllar eller engagerar. Och när filmen väl bestämmer sig för att försöka knyta ihop sina lösa trådar blir det mest ett "jaha" av allt. Missad potential på i princip alla plan förutom det visuella, för filmen är vacker, det kan man inte säga så mycket om.
zeke_karlsson
2018-05-06
Funkar, men är ju absolut inte trogen orginalserien vilket filmen verkar bygga på (ish)
dafreakish
2018-02-17
Denna mycket konstiga reboot har jag svårt att svara på varför den har gjorts. Inget har förenklats så nya fans ska kunna förstå något utan samma konstigheter lever kvar. Det är virrigt och ostrukturerat. Men tja, det är väl det som är pokemon.