Poirot: Hickory Dickory Dock
Som en tjänst till sin sekreterare Miss Lemon undersöker Poirot en rad stölder på ett studenthem på Hickory Road, London. Poirot misstänker att detta kan vara upptakten till något värre.

Originaltitel | Hickory Dickory Dock |
Regissör | Andrew Grieve |
Manus | Anthony Horowitz |
Genre | Drama, 90-tal, Mysterium, Thriller, Kriminalare |
Skådespelare | David Suchet, Philip Jackson, Pauline Moran, Paris Jefferson, Jonathan Firth, Damian Lewis, Gilbert Martin, Elinor Morriston, Polly Kemp, Jessica Lloyd |
Inte min typ av film, för långt tempo och seg!!! Fattar inte att jag orka sätt allt detta!!!
Det som gör att jag tycker mycket om denna film är kombinationen av de sedvanliga "whodunnit"-klurigheterna och Poirots underhållande karaktär och intelligens med ett större mörker i berättandet denna gång. Kul är också med en ung Damien Lewis(Homeland) i en av rollerna. Samspelet mellan Kommissarie Japp och Poirot är extra roligt denna gång och då särskilt i slutet.
David Suchet är den enda rätta Poirot. Han passar bäst i rollen och det är så fina miljöer så alla Poirot-filmer med Suchet i huvudrollen kommer jag sätta betyg 4 på!
Inte något av de bättre med Poirot. Rätt ointressant inledningsvis men aldrig ordentligt tråkig.
Älskar Agatha Christie filmatiseringar....Lewis is nice
Hickory Dickory Dock var riktigt fängslande att se på, kan bero på Damian Lewis närvaro...och den söta lilla musen..
Åhh Damian, du är bara för gullig med din eldröda kalufs.