Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Please Stand By


En ung autistisk kvinna rymmer från sin vårdare i San Francisco för att kunna lämna in ett Star Trek-manus till en Hollywood-tävling.


Originaltitel Please Stand By
Regissör Ben Lewin
Manus Michael Golamco
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Dakota Fanning, Toni Collette, Alice Eve, River Alexander, Marla Gibbs, Michael Stahl-David, Jessica Rothe, Jacob Wysocki, Patton Oswalt, Robin Weigert, Tony Revolori, Lara Lihiya, Shawn Roe, Stephanie Allynne, Farrah Mackenzie, Madeleine Murden
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 88
Filmnummer 129309

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


PeterTheW
2019-06-23
Riktigt, riktigt bra.
Lasersword
2019-02-19
Oväntat bra film! Dakota Fanning gör en stark rollprestation och den fina och lite sorgsna berättelsen fångar en verkligen. Den är bra i sin enkelhet.
Tatty
2018-12-23
Dakota Fanning är så bra i filmen! Älskar hennes roll! Gillar filmen starkt för den är så bra berättelse.
HerrNenne
2018-12-22
För mig som inte har en aning känns det här som en blick som kommer utanför. Har svårt att ens bry mig här när det känns så konstruerat.
Stygga-Vargen
2018-12-08
Dakota Fanning och Toni Collette gör som vanligt bra ifrån sig men själva filmen är dock inte särskilt bra. Den hade kunnat bli bra om den inte varit så himla tjatig.
StureStenhög
2018-04-18
En sympatisk film som dock tyvärr inte alls är speciellt bra. Slött manusskrivande och oinspirerad regi gör att allt känns fruktansvärt artificiellt, och det finns inte tillräckligt med charm här för att kompensera för det. Dakota Fanning övertygar inte heller i huvudrollen
zeke_karlsson
2018-04-16
Helt ok! :)
ASSFACE
2018-03-01
En ung kvinna med autism bryter sina rutiner och rymmer från sitt boende för att tävlar en star trek-tävling. Fin berättelse!