Please Stand By
En ung autistisk kvinna rymmer från sin vårdare i San Francisco för att kunna lämna in ett Star Trek-manus till en Hollywood-tävling.
Originaltitel | Please Stand By |
Regissör | Ben Lewin |
Manus | Michael Golamco |
Genre | Drama, Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | Dakota Fanning, Toni Collette, Alice Eve, River Alexander, Marla Gibbs, Michael Stahl-David, Jessica Rothe, Jacob Wysocki, Patton Oswalt, Robin Weigert, Tony Revolori, Lara Lihiya, Shawn Roe, Stephanie Allynne, Farrah Mackenzie, Madeleine Murden |
Riktigt, riktigt bra.
Oväntat bra film! Dakota Fanning gör en stark rollprestation och den fina och lite sorgsna berättelsen fångar en verkligen. Den är bra i sin enkelhet.
Dakota Fanning är så bra i filmen! Älskar hennes roll! Gillar filmen starkt för den är så bra berättelse.
För mig som inte har en aning känns det här som en blick som kommer utanför. Har svårt att ens bry mig här när det känns så konstruerat.
Dakota Fanning och Toni Collette gör som vanligt bra ifrån sig men själva filmen är dock inte särskilt bra. Den hade kunnat bli bra om den inte varit så himla tjatig.
En sympatisk film som dock tyvärr inte alls är speciellt bra. Slött manusskrivande och oinspirerad regi gör att allt känns fruktansvärt artificiellt, och det finns inte tillräckligt med charm här för att kompensera för det. Dakota Fanning övertygar inte heller i huvudrollen
Helt ok! :)
En ung kvinna med autism bryter sina rutiner och rymmer från sitt boende för att tävlar en star trek-tävling. Fin berättelse!