Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Player


Under en utekväll på stan blir den unge Victor blixtförälskad för första gången i sitt liv. Men vad som börjar som en dröm förvandlas snart till en mardröm, och under nattens lopp tvingas Victor konfrontera sina djupaste rädslor, och omvärdera sina övertygelser om livet i allmänhet, och kärlek och sex i synnerhet.


Originaltitel Player
Regissör Olof Leth
Manus Olof Leth
Genre Drama, Kortfilm, 2010-tal
Skådespelare Simon J Berger, Alexandra Dahlström, Olof Leth, Nanna Blondell, Frida Beckman, Matias Varela, Alexander Öhrstrand, Simon Norrthon
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 73
Filmnummer 101112

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Hypostas
2013-10-09
Filmen är inte alls misogyn, även om en av huvudkaraktärerna är ett manipulativt svin. Jag tyckte att den var väldigt träffsäker och sevärd.
fr4llan
2013-08-26
Storyn är kass. Den känns mer som en del av en potentiell större historia men den står sig inte fristående. Dock så tycker jag att det finns en stämning i några av scenerna som är fin. Tillexempel "Jag har aldrig"-scenen. Ska även nämna att Simon J Berger som är en väldigt överskattade skådespelare (för att inte säg usel i "Torkar aldrig tårar.." och "Call girl") faktiskt skärper till sig ordentligt i den här. Han gör rollen bra. Svagast är de scener där Dahlström och Leth är ensamma. Det klingar falskt och jag tror helt enkelt inte på deras kärlek.
Arensberg
2013-08-19
verkligen misogyn dynga, glassigt foto räddar inget. olof leth borde komma över det faktum att han en gång inte fick upp den när han hade chans på en 3kant. patetiskt utan dess like.
Christofer
2013-08-17
Stinkande dynga i tv-format. Satt och väntade på en intressant twist som aldrig kom. Självklart är det Alexandra Dahlström som gör en sån här roll, hon är ju som type-castad. En yngre version av Helena af Sandeberg.