2.4

Play It to the Bone

Vince och Cesar är kompisar och sparringpartners. En dag får de en chans att mötas i ringen i Las Vegas och vinnaren får en chans på en titelmatch mot världsmästaren i mellanvikt.

Originaltitel Play It to the Bone
Regissör Ron Shelton
Manus Ron Shelton
Genre Drama, Komedi, 90-tal
Skådespelare Robert Wagner, Antonio Banderas, Woody Harrelson, Tom Sizemore, Lucy Liu, Lolita Davidovich, Willie Garson, Richard Masur, Cylk Cozart, Jack Carter

2014-12-05
En film med en hel del skådisar som jag har lätt att tycka om men med en handling och intrig som inte är särskilt minnesvärd. Det som dock är lite kul är alla de personer från sport-och underhållningsvärlden som gör cameos under själva matchen. Tyvärr klarar filmen inte att nå upp till ett godkänt betyg.
Rourkefan
2010-02-16
kass
Intro
2010-01-08
Halv bra film!

2009-11-27
Inte ens bar hud kan rädda tvåan, hur sjukt det än kan verka.
JOFA
2009-08-25
Sådana där roadtripfilmer ute i öknen har jag faktiskt fastnat lite förr tror jag - Kan man dessutom slänga på ordet unik som ett adjektiv i en films beskrivning så brukar betyget stiga ett snäpp bara där =) När man har en såndär dag när man känner för o se en film utan förväntningar men vill bli klart positvi så är detta en varm rekomendation -

2007-12-03
nja
LittleBigAun
2007-07-10
Inte dålig, men inte bra heller
GurraB
2007-05-21
den var ju skitrolig! stark trea
tandersten
2007-05-05
Den dagen en boxningsfilmsregisör lär sina skådisar att hålla garden blir boxningsfilmen bra.
Eyewash
2006-09-10