Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Pitch Perfect 2


Beca och Fat Amy är tillbaka och här får vi följa dem under det sista året på Barden University.


Originaltitel Pitch Perfect 2
Regissör Elizabeth Banks
Manus Kay Cannon
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Skylar Astin, Adam DeVine, Katey Sagal, Anna Camp, Ben Platt, Alexis Knapp, Hana Mae Lee, Ester Dean, Chrissie Fit, Birgitte Hjort Sørensen, Flula Borg, Kelley Jakle, Shelley Regner, John Hodgman, Jason Jones, Joe Lo Truglio, Reggie Watts, John Michael Higgins, Elizabeth Banks, Snoop Dogg, David Cross, Keegan-Michael Key, Shawn Carter Peterson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 779
Filmnummer 112727

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Spook
2022-12-13
Inte lika bra låtar som i 1:an, men en trevlig film ändå.
amam
2022-02-26
Sämre än ettan. Das Sound Machine var grymma, hade hellre sett mer av dom än Bellas. Annars var det mest bara en massa ytliga pinsamheter.
Olof_Gronlund
2019-01-02
Gillar man musik så, Fat Amy rolig som bara den och feel good, men man ska nog inte se filmen seriöst
yrkeschaufföre
2018-02-25
Lite sämre historia än ettan men det har de kompenserat med större budget och mer cameos. Julsången är ju en hit! Jag gillar att Birgitte tydligen hjälpt till med de danska skyltarna. David Cross är ett välkommet tillskott i filmen.
Zipper
2018-01-01
På alla sätt sämre än den första filmen som inte var så mycket att ha den heller.
idaho1981
2017-06-06
Inte i närheten av den första. Sämre skämt, tråkigare historia och karaktärerna känns inte lika helgjutna längre. Sen är ju sångnumrena snygga och så, men det är en svag tvåa.
GinNTonic
2017-01-30
Oerhört mycket sämre än första filmen på alla sätt. Mycket lamare story med långa filler-sekvenser, färre roliga skämt, sämre klass på de flesta framförandena, rörig klippning och slutet var ett totalt antiklimax. Det var dock roligt att återse karaktärerna och några få skämt var roliga, vilket räddar filmen till en svag tvåa. (Första filmen fick en fyra).
BrutusBeefcake
2016-09-30
Vilken överraskning! Bättre än första filmen enligt mig då flera av filmens akapella-scener är ren världsklass. I tillägg skrattar jag också regelbundet igenom filmen, en lätt story men fläckfritt utfört. (10-/15)
supermancover
2016-09-09
Första var en självklar fyra och denna var absolut inte det. Jag tänkte sätta fyra baserat på att den var så jääävla bra med både tyskarnas och deras framföranden i slutet på denna, men det går inte då jag inte tycker att det var så jätteengagerande story i denna. Men alltså...Anna Kendrick <3
angiiee
2016-08-14
Sämre än första, vilket var förväntat, men fortfarande rätt rolig. Det bästa är nog fortfarande Elisabeth Banks
Visa äldre kommentarer »