Pitch Perfect 2
Beca och Fat Amy är tillbaka och här får vi följa dem under det sista året på Barden University.

Originaltitel | Pitch Perfect 2 |
Regissör | Elizabeth Banks |
Manus | Kay Cannon |
Genre | Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Skylar Astin, Adam DeVine, Katey Sagal, Anna Camp, Ben Platt, Alexis Knapp, Hana Mae Lee, Ester Dean, Chrissie Fit, Birgitte Hjort Sørensen, Flula Borg, Kelley Jakle, Shelley Regner, John Hodgman, Jason Jones, Joe Lo Truglio, Reggie Watts, John Michael Higgins, Elizabeth Banks, Snoop Dogg, David Cross, Keegan-Michael Key, Shawn Carter Peterson |
Inte lika bra låtar som i 1:an, men en trevlig film ändå.
Sämre än ettan. Das Sound Machine var grymma, hade hellre sett mer av dom än Bellas. Annars var det mest bara en massa ytliga pinsamheter.
Gillar man musik så, Fat Amy rolig som bara den och feel good, men man ska nog inte se filmen seriöst
Lite sämre historia än ettan men det har de kompenserat med större budget och mer cameos. Julsången är ju en hit! Jag gillar att Birgitte tydligen hjälpt till med de danska skyltarna. David Cross är ett välkommet tillskott i filmen.
På alla sätt sämre än den första filmen som inte var så mycket att ha den heller.
Inte i närheten av den första. Sämre skämt, tråkigare historia och karaktärerna känns inte lika helgjutna längre. Sen är ju sångnumrena snygga och så, men det är en svag tvåa.
Oerhört mycket sämre än första filmen på alla sätt. Mycket lamare story med långa filler-sekvenser, färre roliga skämt, sämre klass på de flesta framförandena, rörig klippning och slutet var ett totalt antiklimax. Det var dock roligt att återse karaktärerna och några få skämt var roliga, vilket räddar filmen till en svag tvåa. (Första filmen fick en fyra).
Vilken överraskning! Bättre än första filmen enligt mig då flera av filmens akapella-scener är ren världsklass. I tillägg skrattar jag också regelbundet igenom filmen, en lätt story men fläckfritt utfört. (10-/15)
Första var en självklar fyra och denna var absolut inte det. Jag tänkte sätta fyra baserat på att den var så jääävla bra med både tyskarnas och deras framföranden i slutet på denna, men det går inte då jag inte tycker att det var så jätteengagerande story i denna. Men alltså...Anna Kendrick <3
Sämre än första, vilket var förväntat, men fortfarande rätt rolig. Det bästa är nog fortfarande Elisabeth Banks