Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Pinocchio


En sen kväll i en liten italiensk by tar sig Benjamin Syrsa in i den gamle träsnidaren Geppettos hem. Geppetto har just blivit färdig med sitt senaste verk: en marionett som han döper till Pinocchio. Innan han går och lägger sig vänder han sig mot stjärnhimlen och uttrycker en önskan.


Originaltitel Pinocchio
Regissör Robert Zemeckis
Manus Robert Zemeckis, Chris Weitz
Genre Drama, Familjefilm, Musikal, Fantasy, 2020-talet
Skådespelare Benjamin Evan Ainsworth (röst), Tom Hanks, Joseph Gordon-Levitt (röst), Angus Wright, Cynthia Erivo, Sheila Atim, Lorraine Bracco (röst), Keegan-Michael Key (röst), Jamie Demetriou, Giuseppe Battiston, Kyanne Lamaya, Jaquita Ta'le (röst), Lewin Lloyd, Luke Evans
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 53
Filmnummer 143123

Recensioner

Skapad 2022-09-09 av darkmist82
Jag har haft Pinocchio från 1940 som en av mina personliga favoritfilmer, därför var jag lite nervös över hur denna remake skulle ta sig. Jag har också älskat boken och tankarna var många. Nä...   Läs mer »

Kommentarer


corto
2022-10-15
Efter ett tag undrar man vad det är för historia som man tittar på egentligen... P verkar inte ha något behov av ett "samvete" och när han kör över sitt samvete Benjamin Syrsa och visar att det är bättre att ljuga får det en att tappa hakan. När sen slutet kommer förstår man klart och tydligt att man bara lagt tid på ngn woke grej som inte ens går ihop. Lägg tiden på ngt annat.
Nathalena
2022-10-01
Typisk modern oanimerad version av en klassisk animerad Disney film.. Många ändringar som stör charmen och det korrekta lyckliga slutet, och så finns det välkomnande ändringar som uppmuntras till skratt och överraskning