Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Ping-pongkingen


Trots att de är bröder är Rille och hans bror Erik extremt olika. Rille är överviktig, filosofisk, och kungen på pingis - Ping-pongkingen. Erik är däremot älskad av alla, snygg och charmig. Rille är mitt i organiserandet av pingisturneringen när brödernas farsa bestämmer sig för att komma på besök. Under sportlovsveckan som följer uppdagas en familjehemlighet som riskerar bryta brödernas starka band till varandra.


Originaltitel Ping-pongkingen
Alternativ titel The King of Ping Pong, Ping pong kingen
Regissör Jens Jonsson
Manus Jens Jonsson, Hans Gunnarsson
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Ann-Sofie Nurmi, Frederik Nilsson, Jerry Johansson, Hampus Johansson, Alicia Stewén, Carolina Westman, William Blomfeldt, Georgi Stajkov
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3220
Filmnummer 57671

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2016-10-03
Lite seriösare och tyngre än jag trodde så funkade inte riktigt att halvtitta på medan jag gjorde annat. Dock är det inget som hade engagerat mig särskilt oavsett så det var mest skönt att fått sett den. Förstår inte riktigt varför den blev så hyllad?
Hompen
2014-09-07
Verkade lovande, men föll platt.
snyltare
2014-07-28
Påminner lite om Flickan, i och med att barnen får lida för att de vuxna viker undan sitt ansvar. Även i att den är långsam och lågmäld. Men här hann jag bli lite otålig, och när jag skulle kolla om det inte var slut snart var det exakt 60 minuter kvar. Tufft.
Gordyal
2013-05-08
Världens längsta startsträcka med en tråkig och illa spelad huvudperson som tänker på och säger ointressanta saker i en ointressant omgivning. Dessutom ett allmänt taffligt hantverk. Det tar en bra bit över en timme innan filmen kan kravla sig upp till en tvåa. (4/15)
Rymdis
2012-09-04
En film om att växa upp på den norrländska landsbygden som jag, som är uppvuxen på den norrländska landsbygden, faktiskt kan känna igen sig i. Dessutom makalöst vacker och med svensk films kanske bästa dialog. Klar femma!
travsport
2012-07-15
Nej. Låter himla rolig på trailern och visst har filmen sina stunder då och då... Men nej. Det här är alldeles för tamt och långsamt.
Ell
2012-04-14
Pung-pingkongen simmar i vacker pastell a la 2012 goes 80´s. Det medför dock ej i sig själv en fullkomlig filmupplevelse. Egenheten hos både historien och karaktärerna bäddar verkligen för en fullträff, men ack så gick det inte.
GinNTonic
2012-03-10
Filmen hade sina stunder men för det mesta var den ganska pinsam.
AlbinWesley
2011-10-30
Stundtals fantastiskt bildspråk. Fin film med goda poänger, men som hade tjänat på att vara lite kortare. Man borde tagit bort ett par trådar och spunnit längre på andra istället. Trean är VÄLDIGT nära en fyra.
Libbsticka
2011-09-21
Annorlunda, lite ojämn om utv.störd pojk.
Visa äldre kommentarer »