2.1

Picasso Trigger

En dubbelagent blir mördad av en annan dubbelagent. Sedan blir det hämnd och jakt.

Originaltitel Picasso Trigger
Regissör Andy Sidaris
Manus Andy Sidaris
Genre Action, 80-tal
Skådespelare Dona Speir, Steve Bond, Hope Marie Carlton, John Aprea, Roberta Vasquez, Bruce Penhall, Cynthia Brimhall, Kym Malin, Patty Duffek, Liv Lindeland, Harold Diamond, Guich Koock, Rodrigo Obregón, Nicholas Georgiade, Richard LePore, Wolf Larson, Keith Cooke

2019-04-09
Förvirrande Sidaris som här verkar skita totalt i allt vad story heter - eller tvärtom ha för många storys. Picasso Trigger har som tur är tuttar, vapen och tonvis av trams direkt hämtat från den smaklösa delen av det sena 80-talet. Helt okej om man bara vill ha några goda garv.
lave
2015-01-07
Det är som om utomjordingar studerat jordisk filmkonst och gett sig på att göra en film, utan att för den skull ha förstått vad en film är. De har lyckats inkludera element som brukar förekomma i filmer – flygplan, flygplatser, folk som pratar, biljakter, lite naket (okej, mycket naket), lite våld, lite explosioner – men utan någon som helst känsla för hur dessa ska hänga ihop. Resultatet är en rätt underhållande röra.
zonk
2014-11-29
Ett sammelsurium av slumpmässiga onödiga nakenscener, män i alldeles för tajta speedos, exploderande bumeranger, exploderande radiostyrda bilar, exploderande harpuner, exploderande radiostyrda flygplan, ursäktat av en fantastiskt tunn och virrig plot. Ändå är det i rätt sällskap och lagom trötthetsgrad underhållande.
2013-06-09
Som vanligt med Sidaris så får man skön 80-tals-känsla och mycket naket, men den här gången är det också allt. Lite småkul dialog och nån enstaka rolig b-action-sekvens blir det väl förvisso, men det finns ingenting här som sticker ut eller känns minnesvärt. Istället blir man ganska trött på den röriga historien och de trötta actionscenerna. Lite mer fantasi till nästa gång tack
Gordyal
2011-08-01
En intressant känsla som infinner sig efter varje Sidaris-film jag ser är att den senaste är ännu sämre än den förra. Fast nästa kommer att bli bättre. (4/15)