Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

Pianisten


År 1900 hittas en övergiven pojke på ett piano ombord på en lyxkryssare. Utan släktingar eller nationalitet växer han upp på fartyget utan att någonsin stiga i land.


Originaltitel La Leggenda del pianista sull'oceano
Alternativ titel The Legend of 1900, Legend of the Pianist on the Ocean
Regissör Giuseppe Tornatore
Manus Giuseppe Tornatore
Genre Drama, Romantik, 90-tal
Skådespelare Tim Roth, Bill Nunn, Pruitt Taylor Vince, Clarence Williams III, Mélanie Thierry, Gabriele Lavia, Peter Vaughan, Niall O'Brien, Alberto Vazquez
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1047
Filmnummer 2139

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2022-04-13
Kan bara hålla med Jamesa: En mycket bra film ! Fantastisk berättelse och snygga miljöer.
Barneyk
2020-02-06
Till största delen, charmig, varm och trevlig. En unik och intressant historia med mycket snygga miljöer, kostymer och scener. Det lyfter liksom aldrig riktigt men det är småtrevligt, småroligt och rätt underhållande. Fram tills "flickan". Efter det tycker jag filmen tappar mycket och slutet är makalöst utdraget och trist. Det känns som att filmen vill säga något djupt, starkt och emotionellt engagerande, men det är bara tråkigt och menlöst. Så vad som länge känns som en klar men slät trea faller till en slät tvåa. Det blir väldigt tråkigt och provocerande tomt sista 45-30 minutrarna.
Jamesa
2016-04-26
En mycket bra film ! Fantastisk berättelse och snygga miljöer.
foppa99
2016-01-04
Fascinerande berättelse.men xå uselt skådespeleri på vissa håll o känslan de siktar på,är de inte i närheten av att uppnå.Roth e bra o duellen e fantastisk o en av de bästa filmscener jag sett.
Sardukar
2012-09-22
Underbar berättelse.

2012-06-24
De tre mest bortkastade timmarna av mitt liv. Varför såg jag den här? Och varför såg jag den förlängda versionen? Mannen med trumpeten måste vara filmhistoriens sämsta skådespelare! Det ska inte gå att spela så dåligt! Jag blir ARG!!!
johannorlund
2012-01-30
Mysig historia, snyggt foto och MAGISK musik!
Hypostas
2011-10-07
Jag tycker inte att Tim Roth passar i den här rollen, och även om filmen är vacker så berör den aldrig tillräckligt mycket för att den ska kunna få en fyra i betyg.
Taandborste
2011-09-10
Den var ju jättefin ju! Lite mycket klingande framför pianot men jag gillade den rätt mycket faktiskt..
PatrikD
2009-08-26
Alltså jag skäms inte för att kalla mig själv romantiker, dagdrömmare eller nåt sånt. Men det här var ju bara löjligt och platt. Fy bövelen... På den ljusa sidan har jag nu sett alla "pianisten".
Visa äldre kommentarer »