Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Phantom


En plågad kapten på en sovjetisk ubåt håller världens öde i sina händer när ett hemligt uppdrag går fruktansvärt fel. Det faktum att han tvingats att lämna sin familj för att fullfölja uppdraget har gjort honom antingen helt oduglig eller kanske helt rätt person för att klara krisen.


Originaltitel Phantom
Regissör Todd Robinson
Manus Todd Robinson
Genre Thriller, 2010-tal
Skådespelare Ed Harris, David Duchovny, William Fichtner, Lance Henriksen, Johnathon Schaech, Jason Beghe, Sean Patrick Flanery, Jason Gray-Stanford, Julian Adams, Dagmara Dominczyk, Matt Bushell, Kip Pardue
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 239
Filmnummer 102176

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Murvel48
2015-12-30
Ett klart plus att dom inte bröt på ryska.
Grillo
2015-06-06
Började rätt trevligt men sen blev det onödigt förvirrande. Ändå kul med en film om kalla kriget från 2013. Men som det ser ut nu är det väl bara en tidsfråga innan såna här filmer blir högaktuella på nytt... Till skillnad från tidigare kommentator är det självklart att ryssar som spelas av amerikaner ska tala flytande engelska. Fejkade brytningar är bara fåniga.
Caziopeia
2014-11-16
Mycket jag inte fattade och en del helt lösryckta scener som jag inte förstod vitsen med. Annars ok tycker jag, jag gillar ubåtsfilmer.
Bumbi78
2014-06-01
Gravallvarligt och ambitiöst med en skock rutinerade skådisar vid rodret. Problemet är att Phantom inte har varken nerv, klaustrofobisk stämning eller för den delen nån större spänning - några grejer en bra U-båtsrulle måste ha.
Salvation_Mind
2014-05-23
Slöseri med tid, lågt underhållningsvärde.
isecore
2014-04-26
Fruktansvärt tråkig historia som har höga ambitioner men aldrig uppnår dem. Stelt skådespeleri och överhuvudtaget en oerhört suddig film. Superflummigt slut som lämnar publiken gäspande som fågelholkar. Enda egentligen positiva är scenografin men det finns inte mycket mer att hämta. Svag tvåa.
dudson
2014-01-17
Lika löjligt varje gång jänkare ska vara ryssar och prata perfekt engelska doooh. och vad gör Duchovny i denna film kan man undra(?) Och Ed Harris ser ut ha ena foten i graven ."russin varning"
Tepesco
2014-01-15
Rörig men sevärd film där alla fall jag önskar att den för en gångs skull kunde få bli en atomexplosion i nån del av världen igen.
ilBrutto
2014-01-12
Ingen kalkon, men makalöst tråkig
Poker-Mange
2013-12-08
Modigt att våga göra film om en sovjetisk ubåt. Det finns ju ingen marknad för en kalla kriget-film år 2013 så cred till producenterna. Mer cred till producenterna för att skådisarna får prata engelska på riktigt och inte fånig engelska med rysk "brytning" som i alla andra hollywoodproduktioner med kalla kriget-tema. Jag vill så hemskt gärna gilla denna rullen men det är stelt och oengagerat från samtliga inblandade. Ed Harris och William Fichtner funkar förhållandevis okej, medan David Duchovny är riktigt felcastad och svår att ta på allvar. 95% av filmen utspelar sig i ubåtmiljö vilket ställer krav på dialogen men den är inte ens medioker. Svag tvåa.
Visa äldre kommentarer »