Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Pelle Kanin


Peters fejd med Mr McGregor eskalerar till oanade höjder, medan de kämpar både om bondgårdens trädgård och om sin godhjärtade, djurälskande grannes tillgivenhet.


Originaltitel Peter Rabbit
Regissör Will Gluck
Manus Will Gluck, Rob Lieber
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Domhnall Gleeson, Rose Byrne, Sam Neill, James Corden (röst), Daisy Ridley (röst), Margot Robbie (röst), Elizabeth Debicki (röst), Sia (röst), Colin Moody (röst), Marianne Jean-Baptiste, Felix Williamson, Fayssal Bazzi (röst), Ewen Leslie (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 136
Filmnummer 125691

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Krille80
2019-11-10
Ett "guilty pleasure" för mig är dessa filmer som blandar live-action med djuranimationer. Dessutom är ju Peter Rabbit en riktigt klassiker. Så när jag startade filmen såg jag fram emot en toppenstund. Dock fann jag mig under största delen av speltiden i ett förvirrande tillstånd. Jag blir inte klok på tonen i filmen som jag tycker är helt fel och dessutom hittar jag inte en enda sympatisk karaktär i hela filmen(nåväl, kanske Rose Byrnes karaktär då). Jag gillar dock filmens sista 20 min.
Barneyk
2018-12-29
Jag kände ett visst agg gentemot den här filmen av någon anledning, delvis pga att jag sett en trailer där dom driver med allergier på ett sätt som känns djupt osympatiskt. Just det "skämtet" är väl en av dom sämsta delarna av filmen och känns helt malplacerad faktiskt, annars är det rätt mysigt och charmigt, om än extremt klichéfyllt och förutsägbart. Stabiltrevlig tvåa.
Rai
2018-12-13
Inte dålig, men inte bra heller . En film som är ganska gullig men glöms bort...
RunRiot
2018-10-20
Charmigt litet lyckopiller med en del riktigt vassa skämt. Rose Byrne är som vanligt supergullig. Den amatörmässigt dåliga klippningen förstör dock en del och Domnhall Gleeson ser riktigt obehaglig ut även när han ska vara snäll.
Atropos
2018-10-10
Riktigt bra - engelsmännen vet verkligen hur man gör bra "live-action"-filmer av de gamla klassikerna. Mina barn (4 och 6) ÄLSKADE filmen, och det fanns en hel del för mig och min fru också. Inte riktigt samma nivå som Paddington, men bra nära.
Johjt
2018-08-20
Fantastisk!!
Spidde
2018-05-05
Jag har alltid gillat Beatrix Potter men efter ett gäng kritiska recensioner var jag inte så sugen på filmen, men nu är jag faktiskt glad att jag såg den. Filmen är inte särskilt trogen ursprungsmaterialet vilket säkert kan kännas lite respektlös för vissa, men jag tycker de har lyckats göra en charmig och mysig film med mycket bus och hyss, och väldigt söta kaniner! Jag har inga barn själv och har förstått att barnkultur inte får ta ut svängarna längre utan att dagens föräldrar blir upprörda. Jag kan förstå att många tycker att den här filmen är för kaotisk och våldsam (björnbären är knappast det värsta) men samtidigt tror jag att de flesta barn kan göra skillnad mellan lek och verklighet, och att de faktiskt skulle gilla filmen och inte ta efter kaninerna om de fick se den. Filmen är inte lika lyckad som de underbara Paddington-filmerna men är helt klart sevärd och en trevlig överraskning. Om man som jag är vuxen, men har en förkärlek för djur i söta kläder, kommer man nog gilla den.
Lotso
2018-02-22
I sin helhet är Peter Rabbit en överraskande film som är betydligt bättre än vad trailern säljer. Där är massvis med god humor i sann brittisk anda att njuta av här. Framför allt så skiner Domhnall Gleeson i de humoristiska bitarna och hans agerande är perfekt. Även kaninerna är bra gjorda både effekterna och skrivet. De hade lätt kunnat bli irriterande och jobbiga, men de blir gulliga och sympatiska. Även röstskådespelarna passar in perfekt och trots de inte existerar på riktigt. Har de ett bra samspel. Dock ahde jag önskat lite mer för Rose Byrne och den tredje akten är inte lika stark som de två första akterna. Dramat var den och nosade på men nådde inte hela vägen. Men allt som allt är detta en underhållande film, som håller högt tempo och nivå på dess humor. Där finns mycket att skratta åt här både för vuxna och små.