2.3

Pet

Seth arbetar på ett hundstall och lever ett tämligen ensamt liv. En dag träffar han den vackra Holly som var hans barndomsförälskelse. De taffliga försöken att bjuda ut henne leder ingen vart och i desperationen börjar han följa efter henne för att inte förlora kontakten. Holly känner snabbt oro inför sin nya beundrare, men inser försent hur långt Seth är villig att gå för att göra henne till sin.

Originaltitel Pet
Regissör Carles Torrens
Manus Jeremy Slater
Genre Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Dominic Monaghan, Ksenia Solo, Jennette McCurdy, Da'Vone McDonald, Nathan Parsons, Janet Song, Gary J Tunnicliffe, Denise Garcia, John Ross Bowie, Sean Blakemore, Irene Roseen

KyLLo
2020-11-02
Det känns ändå som att den har något som sticker ut från mängden, om det nu beror på den spanska inblandningen i produktionen. Väger mellan stark tvåa och svag trea.
päronanton
2019-05-04
Bra skådespel av Dominic & Ksenia! Det är en okej thriller!
Zok
2017-08-20
Började bra men blev bara sämre och sämre.
2017-06-10
Stabil till största delen, men det verkar varit osämja om hur storyn skulle utvecklas. Kändes intetsägande även om vissa scener var bra.
Engravadlax
2017-03-04
Ingen i castingen övertygar, oklart om det är deras eller regissörens fel.
haajen
2016-12-31
Bra spel men annars är det rätt tråkigt, känns för utdragen.
foppa99
2016-12-16
För mig e den konstig, krystad o saknar all kvalitet
ekneB
2016-12-08
stabil 3a med ett gäng twistar här och där som håller historien intressant. Men det är nånting som saknas. Vet inte om det är tempot, musiken, manuset eller skådespelarna. Det engagerar inte tillräckligt för att den ska flyga iväg till en klockren 4a, vilket är tråkigt för det här är egentligen en riktigt bra film!
TheHorrorfan
2016-12-05
Jag är väldigt kluven när det kommer till den här filmen alltså. Den har alla medel som en åtminstone sevärd film ska ha, men det fattas något. Felet ligger nog i att den inte var så som jag förväntade mig, vilket är både gott och ont. Stark 2:a.