Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Perfect Sense


En kock och en forskare förälskar sig i varandra medan en epidemi utbryter som berövar människor deras sinnesintryck.


Originaltitel Perfect Sense
Regissör David Mackenzie
Manus Kim Fupz Aakeson
Genre Drama, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Ewan McGregor, Eva Green, Connie Nielsen, Ewen Bremner, Stephen Dillane, Denis Lawson, Alastair Mackenzie
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 589
Filmnummer 87357

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


idaho1981
2016-11-03
Grym film som får en att fundera vidare, både på hur man själv skulle reagera, människors anpassningsförmåga och reaktioner när de blir hotade eller rädda. Skådespeleriet är det allra bästa.
Gordyal
2016-07-25
En fullkomligt lysande idé som hade kunnat bli årtiondets viktigaste film, men som landar i ett närmare episkt magplask. Kasst manus, kass regi och klent skådespel (i synnerhet av Eva Green). Men hur misslyckat det än må vara så vilar något fullkomligt genialt i filmens unkna skugga, och det går inte att bortse från. (6-/15)
ulpe01
2016-03-25
Fastnade ganska snabbt i storyn, som får en att tänka till lite. Tragisk, men vacker. Gillade den mer än jag trott att jag skulle göra. Bra skådisar också.
Hypostas
2015-02-07
Det här kändes alldeles för konstlat och verklighetsfrämmande för att jag skulle bli berörd i själen. Eva Green visar brösten som vanligt, men det gör ju knappast filmen bättre.
AlbertSpica
2014-12-11
Deppig, sorglig och den lyckades beröra mig.Kanske inte särskilt oväntat slut men väldigt bra ändå. Epidemin i filmen är både obehaglig och intressant. Eva Green leverar som vanligt och det var kul att se McGregor och Ewen Bremner i samma film igen. En av de bättre kärlekshistorierna jag har sett.
Myeuphoria
2014-10-21
Alltså vilken tokig idé, men ack så bra! Vill se den igen igen igen!
Astrojacob
2014-08-21
Obehaglig och tankeväckande mysterium med fantastiskt foto o soundtrack. Utan både zombies och krigisk apokalyps var detta ett kusligt experiment om människans villkor. "There is only Love?" Stark Fyra.
jingoo
2014-08-18
Filmen dröjer sig kvar och blir bättre ju mer jag tänker på den. Hade kunnat bli ett mästerverk om man hade lyckats skildra relationen mellan de två svårt-att-binda-sig-personerna bättre och djupare.
Invertedd
2014-08-04
Hade gärna stängt av mina sinnesintryck under den här filmen.
Korben_Dallas
2014-07-26
Kände mig bedrövad under hela filmens gång men också till ro över att man kan beskriva livet så kliniskt utan att de vare sig blir cyniskt eller mjäkigt, de bara är korrekt. Rak 4:a, Eva är Eva och de är så jag vill ha henne.
Visa äldre kommentarer »