Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Pentagrammorden


En massmördare grips av polisen Logan. Vid avrättningen åkallar fången onda makter och istället för att dö begåvas han med The First Power - odödlighet. Logan tar på nytt upp jakten - men nu med en motståndare vars grymhet och kraft är minst sagt omänsklig...


Originaltitel The First Power
Regissör Robert Resnikoff
Manus Robert Resnikoff
Genre Thriller, Skräck, 90-tal
Skådespelare Lou Diamond Phillips, Tracy Griffith, Jeff Kober, Mykelti Williamson, Elizabeth Arlen, Dennis Lipscomb, Carmen Argenziano
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 211
Filmnummer 5817

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dele
2023-05-22
Riktigt tunt och tramsigt manus i direkt-till-video (som det hette på den tiden) produktion. Åldern har inte heller varit snäll mot den.
Bumbi78
2022-07-25
Phillips har svårt att bära en huvudroll, men det händer så mycket runt omkring så det gör inte så mycket. Fartfylld mördarjakt med några scener som känns lagom genomtänkta. Högt underhållningsvärde.
amam
2018-07-16
Nja alltså. Handlingen har ju lite väl mycket luckor och det lyckas aldrig bli spännande.
Robkiller
2016-01-19
Återuppståndelse av en mordisk satanist... som nu måste stoppas... hyfsat lågbudget 90-talare med ologisk handling och risiga skådespelare... fanns väl inte direkt något bra med detta, men trots det så rullar den på och är inte helt ointressant.. får duga.
DiMMUBoRGiR
2016-01-03
Lever mycket på 90-talscharm och några fina scener. Annars knasigt manus och löjligt mot slutet. Uteliggartanten liksom...?! Suck.
Mr_v
2015-09-14
Skapligt högt underhållningsvärde i den här övernaturliga thriller. Stelt skådespeleri och småslappt manus vägs upp av ett par-tre överraskande bra scener.
Rickard80
2014-03-01
En av få skräckfilmer jag gillar, konstigt nog. Det är den här filmen, The Others och Coraline som faktiskt fått mig känna en kuslig känsla.
dudson
2013-11-03
En film som verkligen är egen! känns som jag har en hat/kärlek. den är varken direkt bra eller dålig. utan rejält speciell och annorlunda som är värd en chans om man är film tokig.
kanzi
2011-10-18
Trailern är faktiskt ovanligt bra för den här typen av film: http://www.youtube.com/watch?v=p8VNdos7yew

2006-06-04
Gillade verkligen den här filmen när jag var yngre. Nu kändes den mest som en medioker b-thriller. Ganska uddlös faktiskt men hyfsat spännande ändå.
Visa äldre kommentarer »