Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Peacock


John, en tyst och tillbakadragen banktjänsteman, boendes i den lilla staden Peacock, Nebraska. John fördrar sin tillbakadragna roll och håller sig helst för sig själv. Men en plötslig påhälsning i trädgården gör det hela komplicerat, för plötsligt får John motvilligt hela byns uppmärksamhet.


Originaltitel Peacock
Regissör Michael Lander
Manus Michael Lander, Ryan O Roy
Genre Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Cillian Murphy, Elliot Page, Susan Sarandon, Josh Lucas, Bill Pullman, Keith Carradine, Graham Beckel, Paul Cram, Chris Carlson, Bradley Steven Perry, Virginia Newcomb, Jaimi Paige
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 283
Filmnummer 81333

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ryderup
2015-02-06
Inte trovärdigt. Men kul att se Cillian spela på alla cylindrar.
Elizadushkufan
2014-11-18
En synnerligen annorlunda film som är av en helt ok kvalité om man gillar sådana här typer av filmer. Jag hade stora förväntningar, tackvare Susan Sarandon, Ellen Page & Cillian Murphy. Men dock blev jag inte imponerad eller ens engagerad av filmen. Tråkig och ingen direkt handling... Får endast en 2:a pga skådespeleriet...
bryngel
2014-02-05
Men Herre Gud.
Jannebanan
2012-06-26
En schizofren transvestit borde ha tilltalat mig och min lätt bisarra smak, men det här var oerhört fånigt. Hela världen utom de karaktärer som skådespelarna gestaltar ser ju direkt att det är en man i kvinnokläder. Riktigt dåligt, men ändå höjs den till svag 2:a för bra skådesplelarinsatser.
ailime
2012-03-08
Cillian Murphy är på topp som vanligt men själva handlingen är riktigt svag.
the_tribe
2011-10-22
Murphy gjorde ett bra jobb men själva berättandet behövde mer
Engstroem
2011-08-17
Jag skulle nog gett den en fyra om slutet var mer välgjort, det kändes hastigt.
GrandMaster_E
2010-11-29
Filmens utgång kan uppfattas som frustrerande men det är en intressant och spännande historia och jag som inte visste den "stora" grejen i själva handlingen från början blev väldigt överraskad redan efter 2 minuter. Murphy är också väldigt bra men det är synd att bakgrunden om karaktären stannar upp lite. Om utgången i det alternativa slutet stämmer så hade filmen varit snäppet vassare. Fortfarande sevärd.
PeterTheW
2010-11-24
Tvåa i genomsnitt? Okej, det här betyget beror mycket på att Murphy är en favorit, och här glänser han verkligen. Det är riktigt intressant och härligt, men tar slut lite väl fort och plötsligt.
Ell
2010-11-07
En film med potential, tre skickliga skådespelare (Murphy, Page & Sarandon) och en intresseväckande historia.Tyvärr rämnar det av att huvudpersonens historia egentligen aldrig tas på allvar, vilket mest får mig på dåligt humör.
Visa äldre kommentarer »