Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Paycheck


Ett tekniskt geni vid namn Jennings vaknar en morgon och upptäcker att de senaste två åren är utraderade ur hans minne. Han får dock reda på att han under denna period arbetat för en mystisk arbetsgivare, vid namn Rethrick, med ett hemligt projekt. Men när han äntligen träffar Rethrick för att hämta sin lönecheck åker han på problem.


Originaltitel Paycheck
Regissör John Woo
Manus Dean Georgaris
Genre Action, Thriller, Science Fiction, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Ben Affleck, Aaron Eckhart, Uma Thurman, Paul Giamatti, Colm Feore, Michael C Hall, Joe Morton, John Cassini, Peter Friedman, Kathryn Morris, Ivana Milicevic, Fulvio Cecere, Callum Keith Rennie, Michelle Harrison, Claudette Mink, Christopher Kennedy
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4443
Filmnummer 18107

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Starkbröl
2021-09-15
Affleck är en väldigt svag skådespelare som funkar ibland, men inte alls här, kanske har han blivit bättre senare, denna är ju ganska gammal? Efter ungefär halva filmen känner jag igen scener och inser att jag har sett filmen förut, men inte kommer ihåg något, eller så är det för att filmen är så pass generisk, ovissheten är lite rolig/passande för denna typ av film. Helt klart inte en av de bättre Philip K. Dick-filmatiseringarna kan man ju säga. Biljakten är sjukt ointressant, jag ställde mig och vek kalsonger under tiden vilket var mer givande.
Dele
2019-07-07
Jo men visst...Snark. Sunkigt..
NoWireHangers
2016-11-03
Tämligen ojämnt. Idén har bra potential men känns överlag alltför osannolik. Filmens starkaste kort är regin; i några scener får man lite Hitchcock-vibbar. Med viss tvekan en svag trea i betyg.
Harford
2016-10-13
Men tanke på förutsättningarna borde det här ha blivit en betydligt bättre film. Den är inte riktigt bra på något. Inte ens kärlekshistorien Affleck/Thurman känns intressant.
servadac
2016-08-23
Riktigt tråkig. Korkad story med världens mest idiotiska mcguffin. Påminner om Total Recall och Memento, fast mycket sämre och med fler klyschor. Känns platt, utan driv och blasé hela filmen igenom, och jag tycker faktiskt inte att det är Ben Afflecks fel konstigt nog. Uma Thurman är bra men har inget att jobba med här. Vetenskapen, teknologin och bristen av respekt för fysikens lagar är som vanligt helt utom all rim och reson, men här är det på en nivå man bara inte kan acceptera. Gigantiska kretskort ifrån 80-talsarkadspel, i en toppmodern maskin, när man kan tillverka dem i mikroskopisk storlek? John Woo är som bäst i actionscener med skjutvapen, men det är extremt få såna här och de som är med är skräp.
menschenfeind
2016-02-20
Rätt schyssta 90-talsosande actionscener, men action är det alldeles för lite av. Affleck är såklart lika trälig som vanligt.
Krille80
2014-10-26
John Woo var ju en favoritregissör men vad sjutton hände. Det går inte att skylla allt på Ben Affleck men det är väldigt lätt efter denna film. John Woo´s små kameratrick är dock alltid kul att se.
Istar
2014-03-20
Biljakt scenerna är ju bara...så usla de kan bli. Sedan slow-motion vid de dummaste tillfällena möjligt. Skitfilm, men en aning underhållande stundvis. Skrattretande miner och kommentarer!
Boondock_saint
2013-11-10
Hahaha, älskar kommentarerna till den här filmen. Det enda som är bra med den är att Uma Thurman inte är superfixad och sexig och sminkad, utan rätt normal med struligt hår. Hur ofta händer det i såna här filmer?
RichardEk
2013-07-26
Det går utför med John Woo verkar det som, eller så tvingar filmbolagen honom göra filmer riktade mot allt yngre personer. Det är lite "bröderna Hardy" över "Paycheck". Anslaget är bra, byggd på en novell av Philip K Dick, men sedan tar det slut. Men så fort det blir action blir det knatteaction. Det här är väldigt långt från John Woos tidiga filmer i fråga om nerv och intensitet i actionavsnitten. Ben Affleck och Uma Thurman är varken bra eller dåliga i sin roller, men så har de inte mycket till rollkaraktärer att jobba med heller.
Visa äldre kommentarer »