Pawn Shop Chronicles
En borttappad bröllopsring leder till en vild jakt som bland annat innehåller missbrukare, skinheads och en Elvis-imitatör.
Originaltitel | Pawn Shop Chronicles |
Regissör | Wayne Kramer |
Manus | Adam Minarovich |
Genre | Komedi, Action, 2010-tal |
Skådespelare | Paul Walker, Elijah Wood, Brendan Fraser, Matt Dillon, Vincent D'Onofrio, Norman Reedus, Thomas Jane, Lukas Haas, Rachelle Lefevre, DJ Qualls, Ashlee Simpson, Pell James, Chi McBride, Kevin Rankin, Sam Hennings |
Ojämnt, med några väldigt minnesvärda sekvenser. Gillade nog Frasers Elvis-imitatör bäst. 3-
Minst fyra bra stories i den här filmen som var och en skulle kunna bli en film. galet , smart och helt oförutsägbart.
Tarantino-kopia som trots bra skådisar ändå havererar till slut. 2:a (4/10)
En av de märkligaste filmer som jag sett. För mycket av allt: pundarhumor, brutalitet, underliga intriger... men på nått sätt så lyckas de ändå knyta ihopa handlingarna hyfsat snyggt. Man lyckas blanda ihop Elvis-kopior, methlabb, sexslaveri och frisörrivalitet till en salig soppa.... och det är riktigt kul. Stark 3:a.
Märklig film, klart sevärd.
3 av 5. Godkänd
Storyn om ringen är en fyra, resten en trea dock. Imponerande cast ändå.
Knäppaste filmen jag sett på länge men ändå underhållande. Stundals rå och brutal, stundals fånig och tramsig. Elvis-storyn drar ned betyget.
Inget man inte sett förut men ändå en mycket underhållande och galen action-komedi. Sköna skådisar medverkar dessutom.