2.2
2.2
The List
Ett rån mot en liten restaurang förvandlas snart till en nervig gisslansituation när det visar sig att restaurangen används som front av maffian.

Originaltitel | Pawn |
Regissör | David A Armstrong |
Manus | Jay Anthony White |
Genre | Kriminalare, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Ray Liotta, Michael Chiklis, Common, Marton Csokas, Forest Whitaker, Sean Faris, Stephen Lang, Nikki Reed, Jessica Szohr, Max Beesley, Ronald Guttman, Stephen Crain, Jonathan Bennett, Jordan Belfi, Cameron Denny, Adam Moryto, Joslyn Stabile |
Gör vad den ska, men inte mer och inget som varar.
Rätt underhållande, småspännande och håller intresset uppe filmen igenom. Allmänt ganska B men håller ändå ihop väldigt bra och är relativt oförutsägbar ändå. Stabil tvåa.
Som ett okej avsnitt ur en dålig Tv-serie.
Stundvis spännande men inte mycket mer än så.
En väldigt rörig film. När filmen var slut trodde jag att det var ett skämt. Detta var ett riktigt bottennapp!
Svag trea. Tycker dom tänkt till ordentligt och håller den logisk och spännande.. men så kommer det en eller två luckor som pajar allt för mig.
2 av 5. Funkar att se
Nästan lika usel och osannolik som Ishockey matchen jag såg samma dag Ryssland-Frankrike(1-2)!
Svag trea... Många ologiska händelser och skakig i berättandet, men ändå spännande.
Helt ok thriller med några tunga namn som bär upp. Får lite Guy Richie känsla.