Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Paul


Graeme och Clive är två science fiction-töntar som är på jakt efter platser i USA som ufon påståtts ha setts. Av en slump stöter de på utomjordingen Paul som rymt från en militärbas där han har levt i 60 år och han är nu beredd att göra vad som helst för att komma hem igen. Jagade av FBI-agenter ger de sig tillsammans ut på en galen roadtrip för att återförena Paul med sitt moderskepp.


Originaltitel Paul
Regissör Greg Mottola
Manus Nick Frost, Simon Pegg
Genre Komedi, Action, Äventyr, Science Fiction, Roadmovie, 2010-tal
Skådespelare Seth Rogen (röst), Simon Pegg, Nick Frost, Kristen Wiig, Jason Bateman, Bill Hader, Joe Lo Truglio, Blythe Danner, Sigourney Weaver, John Carroll Lynch, David Koechner, Jesse Plemons, Jane Lynch, Jeffrey Tambor, Steven Spielberg (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4532
Filmnummer 84977

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av Mihon86
Graeme och Clive, två britter och kollegor, har rest till San Diego för att delta i Comicon för första gången. Upplevelsen av landet av möjligheter växer då de båda vännerna ger sig ut på e...   Läs mer »

Kommentarer


Zebulonm
2019-04-11
Nördig men mysig...
zallaxx
2018-12-22
En episk saga värd att se!
Murvel48
2018-04-24
Inte rolig, bara löjlig. Dåliga skådisar, dålig regi.
wasteoftime
2018-04-15
Paul, den alien som vår popkulturs rymdvarelser byggt på är på rymmen. Han stöter ihop med två nördar som är socialt missanpassade. Och sedan händer det inte så mycket mer. Det börjar rätt bra, sedan glider det sakta utför, med vissa planare segment och någon liten nivåhöjning här och där. Det mest är, tills det tar slut, och då undrar man lite över om det var kul, eller inte. För det mesta inte. 0,7 på SH-skalan.
foppa99
2016-12-16
Nördigt kul
dudson
2016-12-06
Lätt enerverande film faktiskt. Och alldeles för lång. Hade väl sina extensiella poänger samt några garv.
Stygga-Vargen
2021-06-25
Det här känns mest som en parodi på E.T. Den är dock rätt så rolig emellanåt men jag tror inte jag lär se den mer än en gång.
Mysharry
2016-07-27
Låg humor som framkallar en hel del skratt, och någon enstaka skämskudde. Utan Frosts och Peggs utlämnande agerande hade den varit helt värdelös. Nu blir det en svag trea.
Krille80
2015-01-06
Oundvikligt att inte jämföra denna film med "Shaun of the Dead" och "Hot Fuzz". En jämförelse där Paul förlorar. Jag älskar alla filmreferenser och sköna biroller från det bästa av det bästa av amerikanska komiker, Kristen Wiig är underbar, men filmen är inte alls så rolig som jag trodde den skulle vara, många leenden men ytterst få skratt. Den skrivna dialogen får kämpa mot alla effekter och action som tar plats. 3+
Kurosawafan
2014-10-26
B men rolig detta har gjort med eller utan komik flera gånger
Visa äldre kommentarer »