Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

ParaNorman


Norman är en missförstådd pojke som kan tala med spöken. Han tar sig an spöken, zombier och vuxna för att rädda sin stad från en urgammal förbannelse.


Originaltitel ParaNorman
Regissör Chris Butler, Sam Fell
Manus Chris Butler
Genre Komedi, Animerad, Äventyr, Skräck, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Kodi Smit-McPhee (röst), Tucker Albrizzi (röst), Anna Kendrick (röst), Casey Affleck (röst), Christopher Mintz-Plasse (röst), Leslie Mann (röst), Jeff Garlin (röst), Elaine Stritch (röst), Bernard Hill (röst), Jodelle Ferland (röst), John Goodman (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1424
Filmnummer 96731

Recensioner

Skapad 2019-11-23 av AugustDellert
ParaNorman är en animerad film för alla åldrar som påminner lite om klassikern The Nightmare Before Christmas och den nyare filmen Coraline och Spegelns Hemlighet. Det hela handlar om en underli...   Läs mer »

Kommentarer


Krille80
2015-01-18
Jag insåg med denna film att stop-motion-tekniken inte är en fröjd för mitt öga och när dessutom historien varken lockar till skratt eller övriga minnesvärda känslor att ta med sig så var detta ingen större filmupplevelse. Det saknas hjärta i historien.
Grillo
2015-01-16
Det bästa med den här filmen är det faktum att den kritiserar mobbmentalitet och rädsla för det okända, och sedan är hela IMDb-forumet fyllt av indignerade inlägg om ett litet litet skämt i slutet av filmen som gör en av figurerna annorlunda på det där sättet som vissa verkligen är rädda för... Det näst bästa var väl den grymma stop motion-animeringen och det faktum att det var en underhållande och hyfsat smart film.
precineadd
2014-07-21
vågade faktiskt ha förhoppningar här. men det visade sig bara vara fyrkantigt på alla sätt.
Christofer
2014-05-01
Snyggt animering. Inte var det direkt någon barnfilm tycker jag och därmed inte riktigt vad jag hade väntat mig. Något fånig på en del ställen också. Kan inte riktigt motivera en trea i betyg.
purgatory
2014-02-07
Fantastiskt välgjord och förvånansvärt bra story. Bra röster till samtliga karaktärer och bra musik. Given 4a
Kekz
2014-01-05
Annorlunda animerad film, högst bra och många roliga stunder med små dolda skämt på skyltar och dylikt.
Shemhamforash
2014-01-01
Som många andra förväntade jag mig en vanlig animerad komedi då jag inte tidigare har sett Coraline. Kände mig först lite besviken, men när filmen väl började dra igång tyckte jag att den var mycket underhållande. Gillade att det även fanns ett budskap i filmen, som många barn och ungdomar kan relatera till.
Avatard
2013-12-25
Om jag får se den på engelska också så blir det kanske ett högre betyg. Definitivt bättre än många andra animationer!
WillyV
2013-11-03
Cool, bedårande och överraskande bra. Effektiv score. Lite för läskig för de minsta barnen, men är trots lite "enkel" ramhandling, en pärla i samma klass som Coraline och snäppet bättre än spelfilms-Frankenweenie. Stark trea.
Strömming
2013-10-31
En mycket mörk, kuslig och underhållande film med animation i toppklass. Intressanta karaktärer, bra skådespelare (speciellt barnen) och storyn känns lovande. Hade dock hoppats på mer skräck och action men istället blev det lite ljummet. Vill gärna se mer filmer av den här stilen.
Visa äldre kommentarer »