2.3
2.3
Parallels
En mystisk byggnad är porten till ett oändligt antal parallella världar.

Originaltitel | Parallels |
Regissör | Christopher Leone |
Manus | Christopher Leone |
Genre | Action, Science Fiction, 2010-tal |
Skådespelare | Mark Hapka, Jessica Rothe, Constance Wu, Michael Monks, Patrick Kearns, Eric Jungman, Yorgo Constantine, Davi Jay, Ian Casselberry, BJ Grogan, Lorraine LeBlanc |
Som film funkar den inte men Parallels är ingen film utan ett pilotavsnitt. Avsnittet har brister (dålig musik, okarismatiska skådespelare) men sista 20 minuterna gör att jag så gärna vill se fortsättningen. Låt mig få se fortsättningen!
Bra bl.a. pga förvirrande, förutom att den slutar efter halva historien vilket drar ner betyget pga otillfredställande.
Hade fått högre betyg om det varit ett pilotavsnitt till en existerande serie eftersom jag blev intresserad av att se mer vilket ett första avsnitt ska göra. Som fristående film blir det en besvikelse dock.
Men tjena... Billigt manus, billiga skådisar, luddig story. Känns som ett elevarbete.
skådisarna spelar över väldigt mycket emellanåt men rätt spännande idé
Jag tyckte att det var en rolig och annorlunda idé och story, en handling jag inte sett massa gånger förut.
Skådespelarna var tyvärr inte så bra men jag fastnade ändå i historien. Synd att det inte blev en serie.
Helt klart ett försök att sälja in som tv-serie. Jag förstår om det misslyckas. Inget nytt under solen.
Wowad
Spännande! hade gärna sett en fortsättning på den här.
Vad i..