2.2
2.2
Panic Button
Fyra främlingar, alla aktiva i sociala nätverk, vinner en resa online till New York, men upptäcker snart att allt inte står rätt till på deras privatplan.

Originaltitel | Panic Button |
Regissör | Chris Crow |
Manus | Chris Crow, Frazer Lee, John Shackleton, David Shillitoe |
Genre | Skräck, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Scarlett Alice Johnson, Jack Gordon, Michael Jibson, Elen Rhys |
Filmnummer | 92049 |
Helt meningslöst.
Helt ok b-film med ett onekligen intressant o pinsamt ämne - sociala medier. Troligen sjukligt träffsäker. Ger den en cool fyra även om det var lite banalt med lite plotholes ibland. Tankeväckande ändå.
Spännande och nytänkande. Passar helt in i vår mediatid. En verkligt skrämmande tanke är att grunden till detta säkert alldeles för ofta inträffar. Genomförandet, inge vidare. Men bra tanke.
Ganska menlös, jag hade hoppats på klart mer. Bitvis hyfsad stämning i alla fall.
Näe
Har man inga större krav på kvalité är denna sådär lagom där iaf jag mest satt och funderade på vad som skulle hända, vilket betyder att den lyckades få min uppmärksamhet. Kompetent liten thriller är det, men slutet var verkligen bara slätstruket.
Funkar att se...knappt, störde mig på mycket. Men har man inte annat att se så kan man ju härda sig igenom denna film.
Tappar tyvärr rejält i slutet :/
Den var helt okej även om den kändes lite grå till en början. Slutet av filmen kunde göras bättre.
Började intressant, men sedan blev det som alltid en KALKOOOOON!!!