Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Pandorum


Två astronauter vaknar till liv ombord på en rymdfärja. Det är kolsvart, de är desorienterade, och det enda ljud som hörs är ett gnisslande från rymdfärjans inre. Astronauterna minns ingenting, vilka är de och vilket är deras uppdrag? Den enda vägen ut är genom en trång och mörk passage. När Bower kryper in i passagen inser han att de inte är ensamma ombord. Sakta avslöjas farkostens skrämmande och dödliga hemligheter.


Originaltitel Pandorum
Regissör Christian Alvart
Manus Travis Milloy
Genre Action, Thriller, Skräck, Science Fiction, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Ben Foster, Dennis Quaid, Cam Gigandet, Antje Traue, Cung Le, Eddie Rouse, Norman Reedus, André Hennicke, Niels-Bruno Schmidt
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3063
Filmnummer 72424

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Supernaut
2020-04-12
Helt okej, men knappt det. Som en extremt blek kopia av eller homage till Alien, eller till och med Event Horizon.
nilsy00
2016-09-18
Rymdskepp passar så bra till att skapa locked room skräck och mysterie.
santiago
2016-04-08
Tappade mot slutet men ändå en svag trea.
cannibalrice
2016-03-05
Om det inte vore för slutet skulle jag tycka att filmen var en klar tvåa, men slutet var en riktigt oväntad twist.
karlmats
2015-12-29
Tät klaustrofobisk sci-fi som håller ihop bättre än väntat. Alltid kul att se Dennis Quaid som här är lite halvtrött men klarar sig på ren charm, lite Gary Busey över honom nästan (fast mer normal så klart). Ben Foster och Anthe Traue är mycket bra och jag gillar hur historien utvecklar sig. Kanske en del onödiga scener men överlag håller Pandorum mig intresserad rakt igenom. Den lånar hej vilt från Resident Evil, Alien, Event Horizon och hopkoket har nog faktiskt ett syfte när man tittar tillbaka på den i efterhand.Sitter och halvlurar lite på ett högre betyg men jag tror inte att det är riktigt så bra, jag får ta och se om den nån gång för att bekräfta.
BrutusBeefcake
2015-08-07
Ah! Sicken överraskning! Till en början läskigt krypande sci-fi i bästa Alien-anda och hög spänning, det kryddar vi med lite Cam Gigandet och succén är ett faktum! (11/15)
Skökskjuterska
2015-04-19
Otippat bra!
Tatty
2015-03-18
Förstod inte filmen alls. Ända från början till slutet. Fattade inte vad som pågick eller händer. Bara att det fanns läskiga figurer men annars då? Tyckte redan filmen kändes drygt i början men kollade ändå på filmen till slutet.
CinemaStrange
2015-01-20
Började bra men föll mig aldrig i smaken. Var en film jag hade föreställt mig på ett annorlunda sett så blev för mig en besvikelse.
TheJorre
2014-02-04
Varelserna var inte särskilt skrämmande men gillade konceptet.. Bra skådespelar insatser över lag.
Visa äldre kommentarer »